Home > Život > Završnica Movembera: Obrijte brade, pustite brkove i dođite na aukciju

Završnica Movembera: Obrijte brade, pustite brkove i dođite na aukciju

Neformalno udruženje građana “Superbrke” iz Banjaluke povodom posljednja tri dana akcije Movember poziva sve koji žele da se priključe i da podrže događaj, a nisu to do sad uradili.

Tokom posljednja tri dana održaće se niz aktivnosti koji imaju za cilj da se prikupe sredstva i doniraju u brkin fond. Podsjećamo, ove godine sav iznos koji se prikupi biće proslijeđeni Daliboru Jokiću iz Trna i Mirelu Kovaču iz Gradiške koji se bore sa karcinomom testisa i u veoma su lošoj finansijskoj situaciji.

U saradnji sa restoranom Kazamat, večeras od 20 časova biće priređena donatorska večera koja košta 50 KM po osobi, gdje će dio sredstava biti proslijeđen u brkin fond. Ulaznice se mogu kupiti u Cafe Pause, kao i u restoranu.

Kolektivno fotografisanje svih brka koji žele da njihova fotografija bude na aukciji na završnoj zabavi održaće se u petak 29. novembra u Cafe Pause od 20 časova. Za sređivanje brkova na licu mjesta pobrinuće se ekipa iz beogradskog Rooster Berbershopa & Hair Saloon-a, dok će za fotografisanje kao i obično biti zadužen Vedran Ševčuk Alf.

Aukcija fotografija

“Posljednjeg dana novembra u saradnji sa Delta Planetom organizujemo jedan zanimljiv događaj na kome će naš prijatelj Nenad Gladić, poznatiji kao Lepi Brka u tržnom centru kuvati i prodavati razna jela koja pripremi. Takođe, sav prihod od prodaje istih, biće ubačen u brkin fond. Početak je zakazan za 12 časova i svi su dobro došli da pojedu nešto ukusno i uplate novac”, rekao je Filip Jakovljević, jedan od članova Superbrka.

Nenad Gladić

Jakovljević je dodao da je istog dana za večernji program u Cafe Pause plan da se održi aukcija portreta koji je jedan od najzimljivijih događaja, kao i izbor najbrke za 2019. godinu. Tročlani žiri kojeg će činiti Nenad Gladić, dr Radmila Rašeta i Negovan Janković iz Rooster Berbershop-a odlučiće čiji su brkovi najljepši i najoriginalniji.

Napominjemo, ko nije fizički u mogućnosti da dođe do brkinog fonda, a želi da pomogne, Humanitarna organizacija Budimo ljudi ustupila je svoje račune za sve uplate.

Za BiH: 3383502257483613, inostranstvo (Evro): BA393383504857447654, SWIFT: UNCRBA 22, inostranstvo (Dolar): BA393383504857448527, SWIFT: UNCRBA 22.

You may also like
Humanitarna akcija „Umjetnost koja nikome ne treba“ sutra u Domu omladine u Banjaluci
Pridružite se trećem izdanju manifestacije „Noć tvrđava“ na Kastelu
Dan Evrope i Freshwave: Oxia, Lexx i drugi na Kastelu
Rok Simfonija rasplesala Banjalučane! (FOTO)
);