Home > Život > U pokretu sa Davidom Jojićem večeras na RTRS-u

U pokretu sa Davidom Jojićem večeras na RTRS-u

Urednik i novinar Eho-portala, David Jojić gost je emisije “U pokretu sa Danijelom Dakićem” koja će se emitovati večeras u 22.55 na prvom kanalu RTRS-a.

Ciklus emisija RTRS-a preispituje život u gradu kroz urbanu kulturu, definišući njeno djelovanje  i uticaj na društvo.

Кroz razgovore sa akterima urbane kulture, poznatim muzičarima, muzičkim producentima, vizuelnim i uličnim umjetnicima, digitalnim umjetnicima, glumcima i drugima koji personalni izraz izražavaju kroz urbanu kulturu, traga se za odgovorima na pitanja poput, šta je i u kojem obliku danas egzistira urbana kultura.

U ovom serijalu Jojić je govorio o iskustvu praćenja muzičkih festivala u našoj zemlji, i kako je to bilježiti sve te momente kroz novinarske priče.

Urednik i novinar Eho-portala će takođe govoriti i o tome kako to izgleda graditi sopstvenu karijeru kroz rokenrol bend i ići u susret izazovima koji karakterišu nedostatci i različite manjkavosti scene u pokušaju, istrajnost je koja zavrijeđuje svako poštovanje.

Кako sve to zapravo izgleda, koji smisao nosi i na koji način odgovara na ono famozno “zašto”, saznaćemo od banjalučkog muzičara, novinara i hroničara večeras na kanalu RTRS u 22.55h

You may also like
RAGE AGAINST THE MACHINE u Zagrebu
CHARNA i EHO RADAR u subotu u Prijedoru!
Brojna poznata imena iz svijeta muzike na ovogodišnjem Nektar OK Festu
Samo do petka – jedna EXIT ulaznica za ulaz na tri festivala!
);