Home > Život > Siniša Praštalo: “Moto Fest” opravdao očekivanja

Siniša Praštalo: “Moto Fest” opravdao očekivanja

Banjaluka je domaćin najvećeg susreta motorista u regionu. Tokom jučerašnjeg dana veliki broj ljubitelja ovih mašina na dva točka je stiglo u grad na Vrbasu. Tim povodom, predsjednik Moto kluba “Stršljen”, Siniša Praštalo govorio je za Eho-portal o prvom danu “Moto Festa”, najavljenom spektaklu, velikom defileu motora, vatrometu i nastupima rokenrol legendi na tvrđavi Kastel.

EHO: Siniša da li ste zadovoljni jučerašnjim danom, otvaranjem “Moto Festa”?

SINIŠA PRAŠTALO:  Što se tiče mene i mojih momaka koji su učestvovali u organizaciji ovog događaja mi smo prezadovoljni odzivom gostiju u toku prvog dana. Danas očekujemo veliki broj gostiju iz inostranstva koji su se još sinoć najavili da dolaze, i mi smo spremni za ovaj završni dan na “Moto Festu”.

EHO: Šta publika i gosti mogu danas da vide i očekuju?

SINIŠA PRAŠTALO: Očekuje nas zabava uz DJ-a, vanjsku binu, i jedan sjajni, fenomenalni defile nikad viđen u gradu Banja Luci u tom broju u toj masi motora koji će defilovati ulicama grada. Nakon toga očekuje nas “stunt” vožnja, Dejan Špoljar, jučer ste mogli vidjeti sjajan šou koji izveo. Posjetio nas je i gradonačelnik, zajedno smo ispratili fenomenalni “stunt” šou. Na vanjskoj bini uživamo uz našeg dobrog Šoleta koji izvodi najveće rok hitove ikad snimljene, a nakon toga se selimo unutar zidina gdje nas očekuju sjajna braća Jelić “YU grupa” za njom “Partibrejkers”, organizujemo vatromet u 21:45 i festival zatvaramo uz koncert grupe “Let3”.

EHO: Spomenuli ste defile, možete li nam reći kako će defile izgledati i kuda će se motori kretati da građani mogu ispratiti defile?

SINIŠA PRAŠTALO: Mi smo na sajtu kluba i preko sajta administrativnog centra grada objavili mapu kretanja. Takođe u saradnji sa MUP RS ćemo organizovati defile unutar sat vremena policija će ići ispred nas, zaustavljati saobraćaj i kad mi prođemo saobraćaj će se normalno ostvarivati tim ulicama. Znači otprilike sat vremena defilea kroz gradske ulice. Ne zaboravite i danas uživati u čarima motociklizma i rokenrola. Na Kastelu možete uživati u bogatom moto sajmu, takođe posjetiti štand banjalučkog “tattoo” majstora Pedija i njegove ekipe. Podsjećamo, na vanjskoj bini “Ultrazvuk” i “Stršljen” bend, a na koncertnom prostoru “Yu grupa” (20:30) “Partibrejkers” (22:30) i “Let 3” (00:30).Uživajte.

You may also like
Spektakularno otvaranje drugog Banja Luka Festa
DUBIOZA KOLEKTIV održala koncert na KASTELU
Večeras koncert Zlatana Stipišića Gibonnija na banjalučkoj tvrđavi Kastel
Sve je spremno za večerašnji koncert Dubioza kolektiv u Banjaluci
);