Home > Život > Siniša Praštalo: “Moto Fest” opravdao očekivanja

Siniša Praštalo: “Moto Fest” opravdao očekivanja

Banjaluka je domaćin najvećeg susreta motorista u regionu. Tokom jučerašnjeg dana veliki broj ljubitelja ovih mašina na dva točka je stiglo u grad na Vrbasu. Tim povodom, predsjednik Moto kluba “Stršljen”, Siniša Praštalo govorio je za Eho-portal o prvom danu “Moto Festa”, najavljenom spektaklu, velikom defileu motora, vatrometu i nastupima rokenrol legendi na tvrđavi Kastel.

EHO: Siniša da li ste zadovoljni jučerašnjim danom, otvaranjem “Moto Festa”?

SINIŠA PRAŠTALO:  Što se tiče mene i mojih momaka koji su učestvovali u organizaciji ovog događaja mi smo prezadovoljni odzivom gostiju u toku prvog dana. Danas očekujemo veliki broj gostiju iz inostranstva koji su se još sinoć najavili da dolaze, i mi smo spremni za ovaj završni dan na “Moto Festu”.

EHO: Šta publika i gosti mogu danas da vide i očekuju?

SINIŠA PRAŠTALO: Očekuje nas zabava uz DJ-a, vanjsku binu, i jedan sjajni, fenomenalni defile nikad viđen u gradu Banja Luci u tom broju u toj masi motora koji će defilovati ulicama grada. Nakon toga očekuje nas “stunt” vožnja, Dejan Špoljar, jučer ste mogli vidjeti sjajan šou koji izveo. Posjetio nas je i gradonačelnik, zajedno smo ispratili fenomenalni “stunt” šou. Na vanjskoj bini uživamo uz našeg dobrog Šoleta koji izvodi najveće rok hitove ikad snimljene, a nakon toga se selimo unutar zidina gdje nas očekuju sjajna braća Jelić “YU grupa” za njom “Partibrejkers”, organizujemo vatromet u 21:45 i festival zatvaramo uz koncert grupe “Let3”.

EHO: Spomenuli ste defile, možete li nam reći kako će defile izgledati i kuda će se motori kretati da građani mogu ispratiti defile?

SINIŠA PRAŠTALO: Mi smo na sajtu kluba i preko sajta administrativnog centra grada objavili mapu kretanja. Takođe u saradnji sa MUP RS ćemo organizovati defile unutar sat vremena policija će ići ispred nas, zaustavljati saobraćaj i kad mi prođemo saobraćaj će se normalno ostvarivati tim ulicama. Znači otprilike sat vremena defilea kroz gradske ulice. Ne zaboravite i danas uživati u čarima motociklizma i rokenrola. Na Kastelu možete uživati u bogatom moto sajmu, takođe posjetiti štand banjalučkog “tattoo” majstora Pedija i njegove ekipe. Podsjećamo, na vanjskoj bini “Ultrazvuk” i “Stršljen” bend, a na koncertnom prostoru “Yu grupa” (20:30) “Partibrejkers” (22:30) i “Let 3” (00:30).Uživajte.

You may also like
Bend Charna najavljuje promociju novog singla
Banjalučka gitarijada biće održana 5. decembra
Movember 2021: „Filijev brk“ – Priznanje za najbolje brkove!
“Opasne veze” u Narodnom pozorištu Republike Srpske
);