Home > Život > Pizza majstori u humanoj misiji u Banja Luci

Pizza majstori u humanoj misiji u Banja Luci

Našem sugrađaninu Slobodanu Kovačeviću, na Kliničkom centru Srbije na klinici za kardiohirurgiju u Beogradu, u februaru 2021. godine uspostavljena je dijagnoza dilativna kardiomiopatija (opasna bolest srca koja se uglavnom ne prepozna na vrijeme pa se i liječenje ne započne na vrijeme.

Kako napreduje bolest srčani mišić sve više slabi i smanjuje se njegova pumpna funkcija i održavanje normalnog ritma srca. Zbog ozbiljnosti situacije i životne ugroženosti Slobodan je indikovan za transplataciju srca koju bi sto prije trebalo uraditi).

Radi se o mladom čovjeku rođenom 1991. godine, koji osnovne fiziološke funkcije mora obavljati u postelji u fazi mirovanja jer bi svaki napor mogao biti koban po njega.

Pozivamo vas da u subotu 17. aprila ispred restorana hotela “Jelena” u sklopu tržnog centra “Emporium” pojedete najbolju pizzu u gradu koju će pripremati pizza majstor Siniša Malešević uz pomoć svima već poznatog chefa Bojana Dragića. Cijena pizze je simboličnih 5 KM, a sav prihod ide za liječenje Slobodana.

Ispred redakcije Eho portala, pozivamo vas da nam se prodružite u subotu, da pomognemo Slobodanu da dobije najvažniju bitku.

You may also like
ŠESTI PLAY MEDIA DAY U KOMBINOVANOM FORMATU!
Otvoren poziv bendovima za „Eho hit“ takmičenje
“Eho hit” dobio prvog pobjednika
Muzika uživo u RS dozvoljena od 1. marta
);