Home > Život > Ovogodišnji Moto Fest 2023, na banjalučkoj tvrđavi Kastel od 25. do 27. maja

Ovogodišnji Moto Fest 2023, na banjalučkoj tvrđavi Kastel od 25. do 27. maja

I ove godine kraj maja na banjalučkoj tvrđavi Kastel, rezervisan je za Moto Fest, Banjaluka.

Zvanični datumi šestog po redu izdanja Moto Festa 2023, su 25/26/27 maj.

I ovoga puta za sve ljubitelje dvotočkaša pripremili smo bogati i sadržajan program koji će tokom trodnevnog trajanja u Banjaluku privući veliki broj posjetilaca iz zemlje, regije i inostranstva.

Organizator događaja Moto klub Stršljen ovaj događaj realizuje sa ciljem promocije moto sporta i moto turizma u Banjaluci, kao i unapređenja sadržaja i ponude za bajkere koji svake godine u sve većem broju posjećuju ovaj događaj.

Banjaluka je zahvaljujući Moto Festu postala prepoznata kao destinacija interesantna za bajkere, koji su osim za vrijeme trajanja događaja sve češći posjetioci našeg grada i okoline.

U namjeri i želji da Banjaluka bude ucrtana kao obavezna destinacija na moto rutama bajkera širom svijeta, MK Stršljen nastavlja sa svojim programskim i promotivnim aktivnostima kroz „Moto Fest, Banjaluka“.

Moto sajam, koncerti najpoznatijih izvođača u dnevnom i večernjem programu, dječiji moto fest, moto defile banjalučkim ulicama, stunt vožnje, panoramska razgledanja Banjaluke i okoline, humanitarna tombola…., samo su dio ovogodišnjeg programa Moto Festa 2023.

Uskoro će biti poznati svi detalji programa za ovu godinu. Sve novosti i informacije biće dostupne na zaničnoj stranici događaja www.motofestbl.com

You may also like
Kultni splitki hip-hoperi TBF, 8. aprila dolaze u banjalučki KSB
ZOSTER I KANDA, KODŽA I NEBOJŠA U BANJALUČKOM KSB-u
Otvoren konkurs za sedmu “Banjalučku gitarijadu”
Banjalučki bendovi najavili zajednički nastup u Domu omladine
);