Home > Život > Ovogodišnji Moto Fest 2023, na banjalučkoj tvrđavi Kastel od 25. do 27. maja

Ovogodišnji Moto Fest 2023, na banjalučkoj tvrđavi Kastel od 25. do 27. maja

I ove godine kraj maja na banjalučkoj tvrđavi Kastel, rezervisan je za Moto Fest, Banjaluka.

Zvanični datumi šestog po redu izdanja Moto Festa 2023, su 25/26/27 maj.

I ovoga puta za sve ljubitelje dvotočkaša pripremili smo bogati i sadržajan program koji će tokom trodnevnog trajanja u Banjaluku privući veliki broj posjetilaca iz zemlje, regije i inostranstva.

Organizator događaja Moto klub Stršljen ovaj događaj realizuje sa ciljem promocije moto sporta i moto turizma u Banjaluci, kao i unapređenja sadržaja i ponude za bajkere koji svake godine u sve većem broju posjećuju ovaj događaj.

Banjaluka je zahvaljujući Moto Festu postala prepoznata kao destinacija interesantna za bajkere, koji su osim za vrijeme trajanja događaja sve češći posjetioci našeg grada i okoline.

U namjeri i želji da Banjaluka bude ucrtana kao obavezna destinacija na moto rutama bajkera širom svijeta, MK Stršljen nastavlja sa svojim programskim i promotivnim aktivnostima kroz „Moto Fest, Banjaluka“.

Moto sajam, koncerti najpoznatijih izvođača u dnevnom i večernjem programu, dječiji moto fest, moto defile banjalučkim ulicama, stunt vožnje, panoramska razgledanja Banjaluke i okoline, humanitarna tombola…., samo su dio ovogodišnjeg programa Moto Festa 2023.

Uskoro će biti poznati svi detalji programa za ovu godinu. Sve novosti i informacije biće dostupne na zaničnoj stranici događaja www.motofestbl.com

You may also like
Svi putevi vode u Banjaluku, na sedmi po redu Moto Fest
Devetke stižu na Freshwave!
Pridružite se trećem izdanju manifestacije „Noć tvrđava“ na Kastelu
Dan Evrope i Freshwave: Oxia, Lexx i drugi na Kastelu
);