Home > Život > Otvoren RTS klub u Beogradu

Otvoren RTS klub u Beogradu

Sinoć je u Beogradu u zgradi radio Beograda, na adresi Hilandarska 2 otvoren konferecijski, izložbeni prostor pod nazivom “RTS klub”. Mjesto koje zbližava sve zainteresovane sa decenijama kulturne baštine RTS-a. Prostor za promociju, uživanje u knjigama, cd-ovima ili pločama je svakako nešto što je svakom gradu neophodno, pogotovo ako posjeduje kulturnu baštinu kao RTS.

Dejan Cukić

RTS Klub je isto ime za dva prostora. Jedan ima namjenu konferencijskog, izlagačkog i promotivnog centra Javne medijske ustanove, dok u drugom, posjetioci će moći da u prijatnom ambijentu prelistaju, izaberu i pogledaju nove ali i starije knjige i diskove u produkciji RTS-a, tačnije RTS Izdavaštva i PGP-a.

Otvaranje kluba, proteklo je svečano, uz prisustvo ministra kulture i informisanja Srbije, Vladan Vukosavljević ali i uz neizbježno uživanje u izvođenju muzike uživo. Tako da su prisutne svojim nastupom počastili Dejan Cukić i Bojana Stamenov.

Radno vrijeme “RTS kluba”: svakog dana od 11 do 19 časova (osim ponedeljkom). Tako da navratite u klub,obogatite svoju kolekciju nekim CD-om ili knjigom, pronađite poklon za vama drage ljude i uživajte u predivnom ambijentu.

Vijesti i fotografije: Nenad BOŠKOVIĆ i Zoran MATIĆ

You may also like
Antievrovizija Mortal Kombata 18. maja na Beogradskom sajmu…
NIK MEJSON u Beogradu: Izvještaj sa koncerta
Bendovi optužuju Beer Fest za prevaru
Bez Sajma knjiga u oktobru: Odložen do decembra
);