Home > Život > Održano drugo veče “Banjaluka Stand-up” festivala

Održano drugo veče “Banjaluka Stand-up” festivala

Druge večeri 2. BANJA LUKA STAND UP FESTIVALA u srijedu 11.decembra u Vijećnici Banskog dvora, publici su se predstavili Andrija Dabanović (Podgorica) i Marko Puljiz (Sarajevo) sa predstavom “Kršenje”.

I Andrija i Marko zadvoljni su reakcijama banjalučke publike.

“S obzirom da mi je ovo prvi put da nastupam pred banjalučkom publikom, reakcijama sam i više nego zadovoljan. Publika je prihvatila naš način humora na najbolji mogući način. Teme o kojima sam pričao su univerzalnog karaktera, a tiču se pretežno međuljudskih odnosa, porodice, kompleksa, karakternih defekata i određenih životnih stavova. Samim tim publici nije bilo teško poistovijetiti se materijalom koji sam izvodio. Aplauz koji smo dobili na kraju nastupa je prava referenca kako je ljudima zapravo bilo”, kazao je Andrija Dabanović.

Andrija Dabanović

Zadovoljan je, kako kaže, i organizacijom 2. BANJA LUKA STAND UP FESTIVALA.

“Za sve tri noći festivala karte su bile rasprodate. Ekipa iz Banskog dvora se potrudila da se osjećamo ugodno ovih dana”, dodao je Dabanović.

Za Marka Puljiza, kao i za Andriju poseban je užitak raditi ono što vole u svojoj zemlji pred svojim ljudima.

“Opet poseban je užitak gledati kako se u drugoj sredini „tvoj materijal“ doživljava kroz mentalitet publike u Banjaluci. Publika je bila sjajna i raznovrsna, za svaki aplauz se trebalo potruditi ali onda kad se dobije znaš da je bio zaslužen”, ističe Puljiz.

Marko Puljiz

Stand up komičarima, dodaje Puljiz, socijalne mreže, možda najviše važne za promociju.

“Organizacija Festivala bila je odlična. Drago mi je da su sve medijske platforme, a posebno Instagram redovno ažurirane. Zahvaljujući ovako dobro uigranom i pripremljenom timu nama komičarima je na kraju jedina briga ostala da publiku što više nasmijemo”, naglasio je Puljiz.

Zatvaranje festivala:

Večeras 12. decembra 2019. godine (četvrtak) 2. BANJA LUKA STAND UP FESTIVAL biće zatvoren solo predstavom “Severno ledeni humor” stand up komičara iz Subotice Srđana Olmana.

You may also like
Sve spremno za Plan B FEST Zajedno!
Kanda, Kodža i Nebojša u subotu 01. aprila u banjalučkom Klubu studenata
Bend Charna najavljuje promociju novog singla
Banjalučka gitarijada biće održana 5. decembra
);