Home > Život > “Most Wanted Clothing”: Brend koji je mnogo više od odjevnih predmeta

“Most Wanted Clothing”: Brend koji je mnogo više od odjevnih predmeta

“Most Wanted” ideja je nastala kao spas i bijeg iz trenutne situacije, a situacija je bila ta da sam čekao iz dana u dan da se oporavim i stanem na svoje noge jer sam imao tešku nezgodu”.

Ovako svoj razgovor za “Eho-portal” započinje Mihajlo Blagojević, tvorac brenda “Most Wanted Clothing” koji stoji iza jedinstvenih i unikatnih odjevnih kombinacija koje se sve češće mogu vidjeti na domaćim ulicama, ali i na ulicama svjetskih metropola.

“”Most Wanted Clothing” je nastao u martu 2017. godine uz pomoć saradnika iz kompanija “Grafix” i “Lobby”. Nastao je kao brend koji je na početku imao samo majice, da bi kasnije uz pomoć mnogih saradnika uspio da proširi svoj asortiman”, istakao je Blagojević.

Ovaj modni brend sada u svojoj kolekciji ima trenerke, dukseve, kape, torbe i mnoge druge predmete za svakodnevnu upotrebu.

Mihajlo priznaje da početak nije bio jednostavan te da se susretao sa brojnim izazovima.

“Najveći izazov je bio taj da savladam sve u tom svijetu štampanja tekstila i da svaki put radim bolje nego prije što sam radio”, rekao je Blagojević.

Ovaj umjetnik i mladi preduzetnik dodaje da nije jednostavno pozicionirati se na tržište, međutim kreativnost i unikatni radovi “Most Wanted Clothing” brenda svakako nude klijentima nešto više od običnih odjevnih predmeta.

“Jako veliku ulogu u promociji brenda igraju društvene mreže. To je jako bitna stvar u bilo kom poslu, pa tako i ovom. Veliki broj narudžbi dobijamo preko instagrama i facebooka. Bukvalno da nemamo naloge na ovih društvenim mrežama ne bi niko ni znao za “Most Wanted Clothing”. Ako nisi adaptiran današnjem vremenu teško da može da zaživi brend”, naglasio je Blagojević.

Kvalitet njegovih odjevnih predmeta su prepoznali širom planete, pa su se tako neke od njegovih majica našle u najudaljenijim krajevima svijeta.

“Most Wanted Clothing” proizvoda ima širom svijeta, jer da nije tako niko ne bi vjerovao da je to stvarno ozbiljan brend i da ozbiljno i pošteno posluje. Naredni planovi za “Most Wanted Clothing” jest da bude samostalan brend i da vremenom ima što više mogućnosti u svijetu štampanja”, naglasio je Blagojević.

);