Home > Život > “Banjalučki Oktobarfest” od petka do nedjelje na Kastelu

“Banjalučki Oktobarfest” od petka do nedjelje na Kastelu

Prvi “Banjalučki Oktobarfest”, biće održan od 27. do 29. septembra na tvrđavi Kastel. Festival piva, ukusne hrane i dobre zabave, na 1.500 kvadratnih metara natkrivenog prostora, ponudiće deset vrsta piva, kobasice, perece, ali i poznati domaći specijalitet – banjalučki ćevap.

Prema najavama organizatora, u petak i subotu, festival “radi” od 18 do dva časa iza ponoći i ulaznica košta pet maraka, dok je u nedjelju “Oktobarfest” otvoren u dnevnoj varijanti od 12 do 18 časova, a ulaz je besplatan.

“Pripremili smo i bogat zabavni program. U petak uveče nastupiće “Garavi sokak”, a njihova predgrupa biće banjalučki ansambl “Lira”. Subota uveče rezervisana je za poznati bend “Aerodrom” dok će prije njih nastupiti domaći bend “Ultrazvuk”. Prema prognozama, imaćemo i lijepo vrijeme, tako da nas predstojećeg vikenda sigurno očekuje mnogo dobre zabave i ugodnih trenutaka na našem Kastelu. Takođe, naše posjetioce očekuju u različite nagradne igre”, kaže Damir Kovačević iz Centra za marketinški razvoj, koji je organizator ovog događaja.

Sa ciljem obogaćenja turističke ponude, Grad je podržao organizaciju prvog “Banjalučkog Oktobarfesta” i uvrstio ga u kalendar turističkih manifestacija grada za ovu godinu.

You may also like
Za 4 dana počinje Music Fest Zlatna Nit – Najisčekivaniji rock festival godine
Novi album Rammsteina stiže krajem mjeseca
Movember 2021: „Filijev brk“ – Priznanje za najbolje brkove!
Izašao trejler za “Matrix 4” (VIDEO)
);