EHO Portal

“Banjalučki Oktobarfest” od petka do nedjelje na Kastelu

Prvi “Banjalučki Oktobarfest”, biće održan od 27. do 29. septembra na tvrđavi Kastel. Festival piva, ukusne hrane i dobre zabave, na 1.500 kvadratnih metara natkrivenog prostora, ponudiće deset vrsta piva, kobasice, perece, ali i poznati domaći specijalitet – banjalučki ćevap.

Prema najavama organizatora, u petak i subotu, festival “radi” od 18 do dva časa iza ponoći i ulaznica košta pet maraka, dok je u nedjelju “Oktobarfest” otvoren u dnevnoj varijanti od 12 do 18 časova, a ulaz je besplatan.

“Pripremili smo i bogat zabavni program. U petak uveče nastupiće “Garavi sokak”, a njihova predgrupa biće banjalučki ansambl “Lira”. Subota uveče rezervisana je za poznati bend “Aerodrom” dok će prije njih nastupiti domaći bend “Ultrazvuk”. Prema prognozama, imaćemo i lijepo vrijeme, tako da nas predstojećeg vikenda sigurno očekuje mnogo dobre zabave i ugodnih trenutaka na našem Kastelu. Takođe, naše posjetioce očekuju u različite nagradne igre”, kaže Damir Kovačević iz Centra za marketinški razvoj, koji je organizator ovog događaja.

Sa ciljem obogaćenja turističke ponude, Grad je podržao organizaciju prvog “Banjalučkog Oktobarfesta” i uvrstio ga u kalendar turističkih manifestacija grada za ovu godinu.

);
Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram