Home > Uncategorized > “ŽIVJETI SLOBODNO” Rundek i Ekipa, Mile Kekin, Edo Maajka i Ritam nereda na Kastelu

“ŽIVJETI SLOBODNO” Rundek i Ekipa, Mile Kekin, Edo Maajka i Ritam nereda na Kastelu

U povodu obilježavanja Međunarodnog dana pobjede nad fašizmom, UG Sloboda i ove godine će na banjalučkoj tvrđavi Kastel organizovati centralni muzički program na kojem će nastupiti DARKO RUNDEK & EKIPA / MILE KEKIN / EDO MAAJKA / RITAM NEREDA.

Uzevši u obzir da je muzika najbolje sredstvo komunikacije, te prenošenja pozitivnih misli i ideja i ovoga puta kroz muzički program i odabrane izvođače želimo da Banjaluka bude centar okupljanja svih onih koji prepoznaju i njeguju ideju antifašizma.

U prethodnim godinama kroz raznovrstan i kvalitetan program – panel diskusije, predstave, promocije, muzičke koncerte „Živjeti slobodno“ je doprinio razvoju svijesti i pozitivnih ideja o širenju i očuvanju antifašističkih vrijednosti, posebno kod mladih ljudi.

U istom pravcu nastavljamo i ove godine. Najavnom centralnog muzičkog događaja na kojem će nastupiti sjajni regionalni izvođači i bendovi, 19. maja na banjalučkoj tvrđavi Kastel, započinjemo sa aktivnostima na ovogodišnjem „Živjeti slobodno 2023”.

Ulaznice za ovaj događaj biće dostupne putem prodajnog sistema www.gigstix.ba, kao i na njihovim prodajnim mjestima širom BiH. Cijena ulaznice u pretprodaji za ovaj događaj je 15 KM. U prodaju će biti puštena ograničena količina ulaznica po ovoj cijeni.

Sve informacije i novosti o događaju možete pratiti na zvaničnoj FB stranici: https://www.facebook.com/zivjetislobodno/

„Živjeti slobodno naše je opredjeljenje“.

You may also like
Ultrazuk predstavio singl “S.O.S” (VIDEO)
Novi fosili u Banjaluci: Sanja, Marinko i Zec stižu na tvrđavu Kastel
Morcheeba prvi najavljeni headliner Demofesta
Kolja i Grobovlasnici 9. juna u Banjaluci
);