Home > Uncategorized > Sve spremno za Plan B FEST Zajedno!

Sve spremno za Plan B FEST Zajedno!

Pod simboličnim sloganom „Zajedno!“, sve je spremno za održavanje prvog banjalučkog Plan B Festa, na banjalučkoj tvrđavi Kastel, 21. i 22. aprila 2023. godine.

Prvog festivalskog dana u petak, nastupiće Riblja čorba, Bajaga i Instruktori uz specijalnog gosta Dragog Jelića, Dejan Cukić i Spori Ritam Bend, a drugo festivalsko veče u subotu, rezervisano je za
premijerni i eksluzivni zajednički nastup najpoznatijeg violiniste sa ovih prostora, Stefana Milenkovića i jednog od najpoznatijih doktora sa ovih prostora, dr Neleta Karajlića pod nazivom Rock El Clasico, Generaciju 5 i Vlatko Stefanovski Trio.

Prilika je ovo da Plan B Fondacija i Fondacija Novak Đoković prodube svoju dosadašnju saradnju i prijateljstvo, s obzirom na to da će dio sredstava od prodatih ulaznica biti proslijeđen Fondaciji Novak Đoković.

Ulaznice za prvi Plan B FEST po cijeni od 25 za jedno festivalsko veče, 40 za obe večeri i jednodnevne VIP po cijeni od 50KM, dostupne su putem online ticket servisa Kupikartu.ba i na prodajnim mjestima u Banja Luci:

– Trg Krajine
– TC Delta
– Promo štand PLAN B FEST ATP250 Srpska Open (Park M. Stojanović)

Napominjemo da će se u slučaju loših vremenskih prilika festival sa tvrđave Kastel biti preseljen u banjalučku sportsku dvoranu Borik. Ne propustite najveći muzički događaj u Banjaluci tokom
završnog vikenda teniskog ATP250 turnira Srpska Open.

You may also like
Za 4 dana počinje Music Fest Zlatna Nit – Najisčekivaniji rock festival godine
Music Fest “Zlatna nit”: Najavljen najsvježiji festival regije
Novi fosili u Banjaluci: Sanja, Marinko i Zec stižu na tvrđavu Kastel
Morcheeba prvi najavljeni headliner Demofesta
);