Home > Uncategorized > Preuzmi kontrolu nad svojim troškovima

Preuzmi kontrolu nad svojim troškovima

Mikrokreditno društvo Mikrofin predstavlja liniju kredita za refinansiranje pomoću kojih će klijent moći da „pospremi“ sve svoje mjesečne obaveze u jedan kredit sa manjom mjesečnom ratom.

Osluškujući finansijska kretanja na tržištu, koja prate svakodnevna poskupljenja osnovnih životnih namirnica, goriva i računa, Mikrofin svojim klijentima nudi mogućnost da uz jedan kredit sa nižom ratom preuzmu kontrolu nad svojim troškovima i rasterete svoj mjesečni budžet.

Kredit za refinansiranje je dostupan u svim poslovnicama Mikrofina u BiH i moguće je aplicirati za iznose od 1.000 KM do 50.000 KM. Odlikuje ga brza i jednostavna procedura za dobijanje kredita, uz 0% provizije za obradu, bez skrivenih troškova i uz povoljan grejs period za poslovne aktivnosti. Rok otplate kreditnog proizvoda do 84 mjeseca. 

Kredit za refinansiranje je namijenjen za stanovništvo, te pravna i fizička lica koja obavljaju poslovnu djelatnost i imaju potrebu za kreditnim sredstvima za refinansiranje obaveza po kreditu koji imaju u drugim finansijskim institucijama, kao i potrebu za ulaganjem kredita u osnovna ili obrtna sredstva.

Da bi ste izbjegli čekanja i više odlazaka u kancelarije drugih mikrokreditnih organizacija i banaka, Mikrofin je obezbijedio mogućnost za online apliciranja za kredit. Ovakav model je idealan za klijente nove generacije, ali i sve koji ne žele da gube vrijeme čekajući u redovima.

Kredit za refinansiranje namijenjen je klijentima koji razmišljaju o uštedi i smanjenju mjesečnih izdataka po kreditu, koji imaju jedan ili više kredita u drugim finansijskim institucijama, te žele objediniti sve obaveze u jednu mjesečnu ratu koja će biti manja od trenutne koju plaćaju. To su klijenti koji zbog pouzdanosti i višegodišnje tradicije u mikrokreditnom sektoru, biraju Mikrofin kao poslovnog partnera“, istakli su predstavnici Mikrofina.

Sve informacije o kreditu, uključujući i web formular za online aplikaciju za ovaj kredit se nalaze na stranici: https://efekta.mikrofin.com .

Preuzmite kontrolu nad svojim troškovima i efikasno odgovorite na sva poskupljenja uz kredit za refinansiranje mikrokreditnog društva Mikrofin.

);