Home > Muzika > ŽIVJETI SLOBODNO 2019: Proslava međunarodnog dana pobjede nad fašizmom uz Brkove, Hladno pivo i Gobline

ŽIVJETI SLOBODNO 2019: Proslava međunarodnog dana pobjede nad fašizmom uz Brkove, Hladno pivo i Gobline

UG Sloboda i ove godine, šesti put za redom obilježiće 9. maj – Međunarodni dan pobjede nad fašizmom. U Banjaluci će tim povodom biti organizovani interesantni kulturni sadržaji. Cilj ovog događaja je da kod mladih ljudi u našoj zemlji razvije vrijednosti i svijest za njegovanje tradicije antifašizma.

Program događaja započeće 8. maja u 17 kada će u banjalučkom Peckham Pubu biti održana promocija knjige “Izgužvane misli”, autora Branka Golubovića. Promociji knjige prisustvovaće osim samog autora i Vladimir Kokotović član benda “Goblini”; Petar Janjatović novinar, rock kritičar i predstavnik izdavača Dallas Records i Mile Kekin, frontmen benda “Hladno pivo”. Moderator na promociji je Nebojša Ristić, novinar. Riječ je o autobiografiji frontmena pank-rock benda “Goblini”, koji je devedesetih godina prošloga vijeka uspio da napravi ozbiljnu karijeru, a i danas slovi za jedan od najpopularnijih regionalnih bendova.

Nakon promocije program se nastavlja na tvrđavi Kastel, gdje će publika biti u prilici da uživa u odličnim nastupima zasigurno najpoznatijih regionalnih bendova – HLADNO PIVO, BRKOVI i GOBLINI. Imajući u vidu da je muzika jedan od glavnih pokretača pozitivnih misli i ideja, i ove godine očekuje se dobra atmosfera uz puno pozitivne energije i želje da Banjaluka bude mjesto okupljanja svih onih koji prepoznaju i teže širenju ideje antifašizma. Početak nastupa je bendova je 20 časova.

Ulaznice za muzički program po cijeni od 10 KM u prodaji su na Trgu Krajine i preko prodajnog sistema kupikartu.ba , na dan koncerta cijena ulaznice je 12 KM.

Sve informacije i novosti o događaju možete pratiti na zvaničnoj FB stranici: https://www.facebook.com/zivjetislobodno/

„Živjeti slobodno naše je opredjeljenje“.

You may also like
Svi putevi vode u Banjaluku, na sedmi po redu Moto Fest
Freshwave 2024: I Adana Twins ovog ljeta na Kastelu!
Devetke stižu na Freshwave!
Humanitarna akcija „Umjetnost koja nikome ne treba“ sutra u Domu omladine u Banjaluci
);