Home > Muzika > ŽIVJETI SLOBODNO 2019: Proslava međunarodnog dana pobjede nad fašizmom uz Brkove, Hladno pivo i Gobline

ŽIVJETI SLOBODNO 2019: Proslava međunarodnog dana pobjede nad fašizmom uz Brkove, Hladno pivo i Gobline

UG Sloboda i ove godine, šesti put za redom obilježiće 9. maj – Međunarodni dan pobjede nad fašizmom. U Banjaluci će tim povodom biti organizovani interesantni kulturni sadržaji. Cilj ovog događaja je da kod mladih ljudi u našoj zemlji razvije vrijednosti i svijest za njegovanje tradicije antifašizma.

Program događaja započeće 8. maja u 17 kada će u banjalučkom Peckham Pubu biti održana promocija knjige “Izgužvane misli”, autora Branka Golubovića. Promociji knjige prisustvovaće osim samog autora i Vladimir Kokotović član benda “Goblini”; Petar Janjatović novinar, rock kritičar i predstavnik izdavača Dallas Records i Mile Kekin, frontmen benda “Hladno pivo”. Moderator na promociji je Nebojša Ristić, novinar. Riječ je o autobiografiji frontmena pank-rock benda “Goblini”, koji je devedesetih godina prošloga vijeka uspio da napravi ozbiljnu karijeru, a i danas slovi za jedan od najpopularnijih regionalnih bendova.

Nakon promocije program se nastavlja na tvrđavi Kastel, gdje će publika biti u prilici da uživa u odličnim nastupima zasigurno najpoznatijih regionalnih bendova – HLADNO PIVO, BRKOVI i GOBLINI. Imajući u vidu da je muzika jedan od glavnih pokretača pozitivnih misli i ideja, i ove godine očekuje se dobra atmosfera uz puno pozitivne energije i želje da Banjaluka bude mjesto okupljanja svih onih koji prepoznaju i teže širenju ideje antifašizma. Početak nastupa je bendova je 20 časova.

Ulaznice za muzički program po cijeni od 10 KM u prodaji su na Trgu Krajine i preko prodajnog sistema kupikartu.ba , na dan koncerta cijena ulaznice je 12 KM.

Sve informacije i novosti o događaju možete pratiti na zvaničnoj FB stranici: https://www.facebook.com/zivjetislobodno/

„Živjeti slobodno naše je opredjeljenje“.

You may also like
Spektakularno otvaranje drugog Banja Luka Festa
DUBIOZA KOLEKTIV održala koncert na KASTELU
Večeras koncert Zlatana Stipišića Gibonnija na banjalučkoj tvrđavi Kastel
Sve je spremno za večerašnji koncert Dubioza kolektiv u Banjaluci
);