Home > Muzika > “Za jedan dodir dala bih sve”: Ida Prester objavila pjesmu iz karantina

“Za jedan dodir dala bih sve”: Ida Prester objavila pjesmu iz karantina

Prošlog vikenda, za vrijeme najdužeg policijskog časa u Srbiji, koji je trajao 84 sata, Ida Prester je iskorisitla vrijeme u kući da uradi novu pjesmu i spot – ”Dodir”

To je priča o tajnim ljubavnicima, koji su u karantinu, razdvojeni, svako je u svom stanu, i dok je napolju apokalipsa, komuniciraju samo putem poruka i četova. Pjesma je nastala za vreme uskršnjeg policijskog časa u Srbiji, kao i spot.

“Sve sam napravila u svojoj sobi, osnovnu matricu, vokale sam usnimila ravno u kompjuter bez mikrofona, a na kraju napravila i spot u kućnoj radinosti. Za sve mi je trebalo par noći samoće”, kaže ida.

Aranžman je radio mladi dvojac iz Zagreba “pocket palma”, a spot je snimljen kao video poziv na telefonu, te na to Ida dodaje:

“Željela sam prikazati tu današnju online komunikaciju u raznim varijantama. Ljubavnici ‘žive’ preko poziva i poruka: uživaju u romantičnim večerama, plešu, slave rođendane, čitaju isječke iz omiljenih knjiga… ali ništa ne može zamijeniti fizički dodir koji nam toliko nedostaje”, navodi ona.

Ovo je treći singl sa Idinog solo albuma, čije izdanje očekujemo na jesen.

izvor: b92

You may also like
Prijedorski pankeri godinu otvorili novim singlom
Banjalučki sastav “Aberdar” predstavio prvi studijski album “Kolos”
Urban Instinkt objavili singl “Istinom sam vođen”
“No Limit Now” novim singlom publiku vratio u osamdesete
);