Home > Muzika > “Wu-Tang Clan” potvrdio nastup na “Sea Star festivalu”

“Wu-Tang Clan” potvrdio nastup na “Sea Star festivalu”

Najveća hip-hop grupa svih vremena “Wu-Tang Clan” potvrdila je dolazak na “Sea Star Festival” i to u okviru velike svjetske turneje na kojoj rasprodaju neke od najvećih arena u Americi i Evropi.

Nakon nastupa u Berlinu, Londonu, Parizu i drugim evropskim metropolama, “Wu-Tang Clan” stižu u Umag, a njihov nastup na “AddikoTesla” bini biće ekskluzivan za cijelu centralnu, južnu i istočnu Evropu.

U Istri se očekuje desetine hiljada obožavaoca iz cijelog regiona i brojnih evropskih zemalja koje nije obuhvatila njihova ovogodišnja “Gods of Rap” turneja, u okviru koje obilježavaju 25 godina od izlaska možda i najuticajnijeg rap albuma – “Enter the Wu-Tang (36 Chambers)”.

Pregovori oko nastupa u Umagu trajali su čak sedam mjeseci, a glavni razlog je insistiranje organizatora “Sea Stara” da cijena ulaznica bude maksimalno prilagođena domaćoj i regionalnog publici i ostane višestruko manja u odnosu na ostatak njihove turneje. Cijena ulaznice za “Sea Star” sa 50 odsto popusta trenutno iznosi 64 KM za oba dana festivala, a zbog ogromnog interesovanja iz svih krajeva Evrope, ova cijena biće aktuelna najkasnije do 15. aprila.

“Wu-Tang Clan se pridružuje moćnoj muzičkoj postavi već potvrđenih izvođača za “Sea Star” koju čine vodeći tehno izvođači današnjice Sven Väth i Nina Kraviz, britanska hip-hop diva IAMDDB, dobitnik “Ibica Awards” nagrade za najboljeg tehno DJ-a Ilario Alicante, autor najprodavanije tehno trake na Beatportu Enrico Sangiuliano, i brojni drugi.

);