Home > Muzika > Winter Fresh Wave: Izvođači poručuju spremite se za fenomenalnu završnicu 2019-te!

Winter Fresh Wave: Izvođači poručuju spremite se za fenomenalnu završnicu 2019-te!

Winter Fresh Wave je zakazan za 28. decembar, a u amfiteatru sarajevskog Doma mladih nastupiće Henry Saiz, Guy J, Nebs Jack i Forniva!

Winter Fresh Wave održaće se, dakle, posljednjeg vikenda u ovoj 2019. godini, a da ovakva godina zaslužuje spektakularnu završnicu poručuju i izvođači koji će nastupiti na ovom svojevrsnom, jednodnevnom, zimskom izdanju Fresh Wave Festivala u Sarajevu.

Sezona klabinga odavno je počela, a nakon dugog toplog ljeta vrijeme je da se okrenemo svemu onome što nas čeka u narednoj godini, koja bi mogla biti najuzbudljivija festivalska godina u posljednjoj deceniji, poručuju Guy J, Henry Saiz, Nebs Jack i Forniva.

Guy J u Bosni i Hercegovini stavlja tačku na itekako uspješnu 2019. godinu za njega, o čemu svjedoči i veliki broj nastupa širom planete ali i svojevrsna završnica turneje u okviru koje je nastupio u Bugarskoj, Mađarskoj, Malti i rodnom Izraelu. U prvoj polovini decembra nastupiće na istočnoj i južnoj obali SAD u Filadelfiji, Njujorku, Hjustonu, Majamiju, a pred svoj nastup na Winter Fresh Wave-u poručuje da se tek zagrijao i da će se publici u Sarajevu predstaviti na najbolji način, a ako je suditi po njegovom portfolliju gdje su podvučene saradnje sa izvođačima kao što su su Tiga, John Digweed, Depeche Mode, ne treba sumnjati da nas očekuje spektakl.

Guj J

Henry Saiz, jedan od najsjajnijih talenata elektronske muzike, sa svojom nevjerovatnom, jedinstvenom produkcijom koja kombinuje progresivnu klupsku muziku sa žanrovima 80-ih, osim što će mnogo vremena provesti u svom čuvenomn labu u kojem stvara muziku i prenosi znanje, najavljuje i intenzivan rad sa bendom što se tumači na način da će od naredne godine promjeniti upotpunosti svoj pristup muzici! Zato ne propustitie priliku da na predstojećem Winter Fresh Wave-u uživate u njegovom čuvenom setu, koji mu je omogućio nastupe na najvećim svjetskim binama i festivalima kao što su Sonar, Glastonburi, Ultra, EXIT, Creamfields ili Global Gathering.

Henry Saiz

Na kultnom plesnom podijumu Doma omladine u Sarajevu specijalne setove najavljuju i Resident DJ Winter Fresh Wave-a Nebs Jack i sarajevski DJ i producent Forniva.

Obezbjedite se na vrijeme svojom ulaznicom za predstojeći Winter Fresh Wave, a prvi talas ulaznica koje se prodaju po promotivnoj cijeni od 20KM dostupan je na www.kupikartu.ba I na fizičkim prodajnim mjestima ovog tiket servisa.

Za više informacija o Winter Fresh Wave-u pratite objave na www.freshwavefestival.com

You may also like
Freshwave 2024: I Adana Twins ovog ljeta na Kastelu!
Devetke stižu na Freshwave!
Technasia na Fresh Wave Festivalu 10!
Sama` Abdulhadi premijerno u BiH  i na Fresh Wave Festivalu
);