Home > Muzika > Vojko V objavio novu pjesmu: Prvi muzički promašaj slavnog repera?

Vojko V objavio novu pjesmu: Prvi muzički promašaj slavnog repera?

Slavni reper Vojko V koji je sa hitovima “Zovi čovika”, “Ne može” i “Kako to” osvojio cijeli region, danas je objavio novi singl “Obama” koji je nastao u saradnji sa reperom Z++.

I u karantinu je Vojko V broj jedan, kao šifra banane na vagi. Z++ nije u Dablinu, u Osijeku broji pare i svi mu glume neko znanje. Pitate se što zajedničko imaju Vojko V, Z++ i Obama? Odgovor je kratak i jasan, hit bez teme i refrena.

“Pjesma “Obama” je stvar bez teme i bez refrena, a i nema nikakve veze sa Obamom. Napravljena je spontano, bez puno razmišljanja i iz ljubavi prema samom repanju. Nadam se da će zabaviti nekoga u vrijeme karantene”, poručio je Vojko.

“Obama” je prva Vojkova suradnja sa Z++, članom osječkog “Retfatlanta kolektiva” i jednim od zanimljivijih regionalnih trap imena. Muziku za “Obamu” potpisuje ni manje ni više nego Koolade, animacije su djelo Lucije Bužančić, ilustratorice zaslužne i za Vojkovu slikovnicu “Ne može”, dok režiju i montažu spota snimljenog na ovogodišnjem izdanju “Drita iz Tvornice” potpisuje Rino Barbir.

Ipak sudeći po nekim portalima iz susjedne Hrvatske, ova pjesma nije naišla na dobru reakciju kod publike i kritike. Naime pojedini mediji su napisali da je Vojko po prvi put napravio “prosječnu” stvar.

“Došao je i taj dan – najbolji hrvatski reper, splitski majstor Vojko V ima loš dan. Dobio je “beat” od Kooladea, jednog od najpoznatijih domaćih rep producenata, ali je napisao pjesmu na silu i rezultat je dosta mlačan. Rime su onako, a to je najgore što se inače odličnom piscu moglo desiti.

Poslije “Moja lipa” i hitova “Zovi čovika”, “Ne može”, “Kako to” i ostalih zbog kojih je postao najveća rep senzacija u Hrvatskoj mislili smo da ne može snimiti prosječnu stvar, ali evo demantirao je. Neka ćemo smatrati da se radi samo o lošem danu. I zašto je uopće u pjesmi taj neki Z++ kojeg netko stalno “gura” a potpuno je nezanimljiv. Jedina stvar koja spašava “stvar” je uvijek odličan video spot koji mu radi provjerena ekipa s Rinom Bardirom na čelu koji od običnog “koncertnog” video spota znaju napraviti zanimljivu stvar. Baš šteta, čekamo na oporavak s prvim idućim singlom. (Ivan Perić)

Novi singl “Obama” možete poslušati na ovom linku, pa sami procijenite da li je Vojko V napravio promašaj?

izvor: dopmagazin.com

izvor: music-box.hr

You may also like
Vojko V predstavio spot za pjesmu “Moja lipa” u kojoj je otkrio kakav je šef
);