Home > Muzika > Više od muzike: Brojne prateće aktivnosti i programi na “EXIT” festivalu

Više od muzike: Brojne prateće aktivnosti i programi na “EXIT” festivalu

Kao i svake godine, “Exit” festival, koji će biti održan od četvrtka pa do 7. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, pored impresivnog muzičkog programa nudi i čitav niz aktivacionih, zabavnih i avanturističkih zona, ne bi li doživljaj na Petrovaradinskoj tvrđavi bio potpun.

Zanimljivi programi, sadržaji i interaktivne aktivacije počinju već od ranog jutra u festivalskom kampu na obali Dunava, dok ljubitelje dobrog provoda na Petrovaradinskoj tvrđavi čekaju brojne zone u okviru kojih će steći nezaboravno iskustvo, ali i vredne nagrade.

Locirana u Gornjem gradu, „Mts feel the vibe of the box tribe zona” nudiće raznovrstan program i brojne aktivacije propraćene nagradama, gdje će se učesnici oprobati u poligonima i specijalnom haka plesu sa Novog Zelanda, a zainteresovani će moći da isprobaju “mts Random Love” govornicu koja će biti postavljena na ulazu u festival.

“Addiko Bank zona Paint It Red”, smještena preko puta “Reggae” bine, pruža mogućnost posjetiocima da se oprobaju u igri memorije uz osvajanje brojnih nagrada.

I ove godine najljepši pogled na Novi Sad imaće “Chipsy Disko Zone”, uz fanki zvuke i najveću disko kuglu na festivalu! Smješten preko puta Reggae bine biće “Chipsy Snack Corner”.

“Cockta zona” će nuditi dobru zabavu, druženje i novu, dobro ohlađenu Cocktu. Preko puta “Addiko Fusion bine” svoju modernu „fashion“ zonu predstaviće “Calvin Klein”. Na istoj lokaciji “Alexandar Cosmetics” štand sa sloganom „Beauty Begins Here“ pružiće jedinstven vajb lepote i igre, a kod Opservatorije svi ljubitelji dobrog izgleda moći će da se našminkaju u bojama “Exit” plemena.

Smještena u čuvenoj Ulici starih zanata, “Craft Street zona” će ugostiti najbolje domaće kaver bendove i DJ-eve na Petrovaradinskoj tvrđavi tokom četiri dana trajanja EXIT festivala, a posjetioce očekuju najveći hitovi muzičkih veličina kao štu su Džejms Braun, “Ramones”, Majkl Džekson, “Iron Maiden”, “Rage Against The Machine”, Vlada Divljan, “Haustor”.

Pored dobre muzike, “Heineken safe zona” ponudiće posjetiocima interesantnu igricu sa pitanjima, a kao nagrade djeliće se vaučeri „Društvo ko vozi kući“ za besplatan prevoz u saradnji sa “Delta taksijem”. Tu će se nalaziti i štand “Franck kafe” za degustaciju ovog aromatičnog napitka.

Ljubitelji mikrofona moći će da se oprobaju u izvođenju svojih omiljenih pjesama na Karaoke bini, a jedna od omiljenih zabava na festivalu i ove godine biće smještena u “Silent Disco zoni” uz muziku na dvije frekvencije.

“Head&Shoulders #goscalpbrave” nudiće poseban program samo za one najhrabrije, gdje će frizeri praviti „brave cut“ frizure uz mogućnost osvajanja nagrada.

“Guarana Invaders zona”, smještena već treću godinu zaredom kod “AS FM bine” poziva ljude na interaktivnu igru, a oni najbolji dobiće specijalne rančeve i tetovaže sa raličitim natpisima. Na četiri “Innovation zone” posjetioci mogu vezanih očiju da pogode koje je boje sladoled po ukusu i na taj način osvoje sladoled po želji.

Specijalni gost “Exita” biće “Festival Dev9t” koji donosi umjetničke instalacije, toteme i vigvame u “EXIT Tribe” duhu, a kao i prethodnih godina ljubitelji zvijezda moći će da uživaju u astronomskim projekcijama u sada već čuvenom “STARGATE@ ADNOS Planetariumu”. “Smirnoff House” pripremio je raznovrstan program tokom svih večeri festivala, gdje će posjetioci moći da plešu ili se odmore na “chill” zoni.

“VISA” promo tim dočekivaće posjetioce na tri glavne „fast-line“ lokacije u okviru festivala (“Reggae”, “Foodland”, “Akademija”), gdje će ih upoznavati sa pogodnostima korišćenja “Visa” platne kartice uz mogućnost ostvarivanja 5-15% popusta na pića, uz mogućnost osvajanja survival-kit poklona. Na “Visa VIP Gold” zoni posjetioci će se zabaviti uz hologramsku foto aktivaciju.

Na “Blic Beach” zoni, posjetioci će imati priliku da osvoje ulaznice za predstojeći “Sea Dance” festival.

Zamjena vaučera za festivalske narukvice

Zamjena vaučera za festivalske narukvice moće se obaviti od danas na tri zamjenska mjesta, u centru Novog Sada, ispred Srpskog narodnog pozorišta, na recepciji EXIT kampa, kao i na centralnom mjestu za zamjenu preko puta glavne kapije festivala (kod “Lovotursa”). Svi kupci četvorodnevnih ulaznica moraju prvobitno da ih zamjene za narukvice, dok kupci dnevnih ulaznica na EXIT mogu da uđu isključivo tako što kupljenu ulaznicu donesu na festivalske kapije – dnevne ulaznice se ne mjenjaju za narukvice. Radno vrijeme zamjenskih mjesta dostupno je na sajtu festivala. Organizatori festivala su poručili svojim gostima da narukvice preuzmu na vrijeme jer se od sutra očekuju ogromne gužve na festivalskim ulazima već u ranim večernjim časovima.

You may also like
Billain, internacionalni producent sa bh. adresom nastupa na EXIT festivalu
Nikad veći interes za Sea Star festivalom
Uz Iggy Azalea, Amelie Lens i Dubiozu Kolektiv, premijerno u Hrvatsku stiže i Konstrakta!
Najuspješniji DJ i producent svih vremena Calvin Harris predvodi više od 60 novih izvođača na EXIT festivalu!
);