Home > Muzika > Večeras koncert Zlatana Stipišića Gibonnija na banjalučkoj tvrđavi Kastel

Večeras koncert Zlatana Stipišića Gibonnija na banjalučkoj tvrđavi Kastel

Na banjalučkoj tvrđavi Kastel večeras, 18. juna, održaće se koncert, zasigurno najveće regionalne muzičke zvijezde, Zlatana Stipišića Gibonnija.

Mnogobrojna publika iz Banjaluke, ali i brojnih drugih gradova koja je već ranije osigurala svoje ulaznice za ovaj muzički spektakl, uživaće u najvećim hitovima ovog kantautora, čije su pjesme pronašle put do srca mnogih.

Početak nastupa najavljen je za 21:00, dok će vrata tvrđave Kastel biti otvorena od 19:00.

Svi oni koji još uvijek nisu kupili svoju ulaznicu, u prilici su da to učine i danas. Ulaznice će se na Trgu Krajine, putem online prodajnog sistema www.gigstix.ba i putem GIGSTIX prodajne mreže širom BiH prodavati do 17:30. Od 19:00 ulaznice će biti moguće kupiti na ulazu u tvrđavu Kastel.

Cijene ulaznica na dan koncerta su 25,00 KM za REGULAR zonu, te 40,00 KM za FAN PIT zonu i 80,00 KM za VIP zonu, s tim da će se ulaznice za zone FAN PIT i VIP prodavati do popune kapaciteta istih.

Za kupce ulaznica za VIP zonu, biće otvoren ulaz u tvrđavu Kastel iz pravca od restorana „Kazamat“, dok će kupci ulaznica za FAN PIT i REGULAR zonu koristiti glavni ulaz u tvrđavu iz pravca Gradske tržnice Banjaluka.

Sve info o ovom događaju, možete pratiti na zvaničnom eventu: https://www.facebook.com/events/309918921275741/?active_tab=discussion

You may also like
Banjalučka “Rock simfonija” predstavlja novi singl “Čovjek iz ogledala” (VIDEO)
Svi putevi vode u Banjaluku, na sedmi po redu Moto Fest
Devetke stižu na Freshwave!
Pridružite se trećem izdanju manifestacije „Noć tvrđava“ na Kastelu
);