Home > Muzika > Treći graffiti jam u Krfskoj ulici

Treći graffiti jam u Krfskoj ulici

Treći graffiti jam u organizaciji Udruženja Nezavisnih Stvaralaca i Aktivista “Geto”, IlluminationsB&H i stanara Krfske ulice održaće se u subotu 22. augusta u naselju Mejdan (Obilićevo). Jednodnevno dešavanje ima cilj da uključi širu zajednicu te kroz radionice i praktični rad približi građanima uličnu umjetnost.

Program manifestacije počinje u 12 časova sa radionicom plesa asocijacije  Anonymus Crew. Radionice zvuka predvodiće muzičari i DJevi iz Banja Luke – Dejan Ilić – Woodie, mf_PolicE, Chicha Guru i Dalibor D koji će sa zainteresovanim polaznicima proći kroz osnove puštanja muzike.

Zidove će oslikati grafiteri i akademski slikari iz Banja Luke, Brčkog i Sarajeva – Nico, Joža, Jura, Konir, Demon, Trie, Zoper, Zost, Minja, Papi, Kons925, Jeron koji će na svojim muralima i grafitima raditi zajedno sa djecom iz naselja.

Jednodnevno druženje je zakazano za subotu 22. august na dječijem igralištu u  Krfskoj ulici (br. 92-112) sa početkom u 12 časova.

Graffiti Jam After Party sa početkom u 20h, održaće se u caffe bar – u Igra Mečka gdje će za muziku biti zadužen Ivan S.

Partneri manifestacije : Anonymus Crew, Obojena Klapa Sa, Centar za životnu sredinu, Omladinski centar Zdravo Da Ste, DKC Incel, Penjački klub Extreme, Kodiak burger&steak Bar, i Caffe Bar Igra Mečka.

Medijaska podrška : Impuls portal i Basoc Radio – BRadio.

You may also like
Moconja za Eho: Pomjeranje granica kod “Rock Simfonije” je neminovno
Sve je spremno za VI Banjalučku motorijadu
Vanja Mišić i Sanja Čolić Zelić koncertima u Art dvorištu Obilјežavaju 10 godina zajedničkog rada
ISPAD i Subversion BL sutra u DKC Incelu
);