Home > Muzika > “Tenacious D”: Animirana erotična rok opera i najveći hitovi

“Tenacious D”: Animirana erotična rok opera i najveći hitovi

Sinoć je u Beču održan koncert sjajnog sastava “Tenacious D”. Ekipa koju čine Kajl Ges i Džek Blek uz prateći bend oduševila je sve prisutne sjajnim šou programom. Publici je ova ekipa prirasla za srce kada je objavljen sada već kultni film “Pick of destiny”. Ono što je jako specifično za njih je da sviraju akustične gitare, skoro nevjerovatno da akustični instrumenti mogu tako zvučati. Trenutno su na “Post Apocalypto” turneji.

Kao što je i sam Džek Blek rekao to je jedna zanimljiva animirana rok opera. Prvi dio koncerta bio je gledanje ovog psihodeličnog animiranog šoua prožetog sviranjem pjesama.

Fenomenalno uklopljen multimedijalni šou. Priča se u suštini bavi time da su KG i JB nakon apokalipse ostali sami, i upali u ruke amazonki, koji imaju nevjerovatnu potrebu da im priušte felacio, što oni zdušno prihvataju jer realno ko bi u apokaliptočnom svijetu to odbio.

Međutim preokret nastaje kada amazonke žele da pobiju sve muškarce i koriste svoje tajno oružje hobotnicu sa ogromnom zubatom vaginom. Međutim, naši junaci imaju troglavog hrabrog psa uz pomoć kojeg bježe i nekako završavaju u svemiru (ne znam kako, išao sam po pivo). Džek sreće svoga sina iz budućnosti i shvata da on želi da uništi ono malo svijeta što je ostalo, te se naši junaci uz pomoć Terminatora bore za mir u apokaliptičnom svijetu. Slijede borbe sa KKK, sukob sa presjednikom Amerike i još mnogo samo njima jasnih i realnih situacija. Uglavnom, pobjeda naših junaka se slavi uz poziv na mir i uzajmnu ljubav. I izvode hit “Post Apocalypto”.

Nakon velikog broja animiranih falusa, zubatih vagina, felacija, surovog seksa Džek Blek se zahvalio se publici i pozdravio sve prisutne. Usljedio je dio u kojem se izvode najveći hitovi. Pjesme poput „Rize of Finex“ , „Low hanggin’ fruit“ , „Tribute“ , „ Master Exploder“ , „Tribute“ , „Kickapoo“ , „The Metal“ oduševile su prepunu bečku gradsku dvoranu.

U jednom trenutku na binu su pozvali svoje tehničare u roudije te je usljedila pjesma „Roadie“. Zatim optužiše momka na električnoj gitari da je obuzet od strane đavola, te su izvršli egzorcizam uz hit „Beelzeboss“. Od nas su se pozdravili uz najljepše želje i zahvalnost za to što su svaki put u Evropi tako dobro dočekani. Naravno da nismo dozvolili da odu bez bisa, te smo ih uspjeli vratiti na binu i izveli su „Fuck her gently“, i to je bilo to.

Koncert pratio: Zoran MATIĆ

You may also like
Antievrovizija Mortal Kombata 18. maja na Beogradskom sajmu…
Rok Simfonija rasplesala Banjalučane! (FOTO)
Novim singlom ‘Nitko osim nas’ Vatra poziva na
“Živjeti slobodno”: “Letu štuke” 11. maja u Klubu studenata Banjaluka
);