Home > Muzika > TEJLOR SVIFT ISPISALA ISTORIJU Novi album slavne pjevačice najslušaniji u istoriji Spotifaja

TEJLOR SVIFT ISPISALA ISTORIJU Novi album slavne pjevačice najslušaniji u istoriji Spotifaja

Novi album Tejlor Svift, “The Tortured Poets Department”, obara rekorde na platformi Spotifaj.

Naime, najnoviji album pop zvijezde postao je prvi u istoriji ove muzičke striming platforme koji je imao više od 300 miliona preslušavanja u jednom danu.

– Istorija je ispisana 19. aprila 2024. “The Tortured Poets Department” postao je prvi album u istoriji Spotifaja koji je imao više od 300 miliona strimova u jednom danu – objavio je Spotifaj na svom profilu na mreži Iks.

Takođe, za manje od 12 sati nakon objavljivanja, “The Tortured Poets Department” postao je Spotifaj album sa najviše striminga u jednom danu 2024. godine, uzevši laskavu titulu od Bijonsinog albuma “Cowboy Carter” koji je na kraju zaradio 300,4 miliona strimova u svom prvom albumu nedjelju dana nakon objavljivanja.

“The Tortured Poets Department” je takođe oborio još jedan rekord ove striming platforme, pošto je prvi singl sa albuma, “Fortnight”, sa Post Maloneom, postao pjesma sa najviše striminga u jednom danu. Nakon što je video za pesmu objavljen na Jutjubu, prikupio je skoro sedam miliona pregleda za samo šest sati od objavljivanja.

Tajni dupli album

Podsjećanja radi, u petak je objavljen novi, 11. album Tejlor Svift. Album sadrži 16 pjesama (i još četiri bonus pesme, po jednu na četiri ekskluzivna vinil izdanja), uključujući saradnju sa Post Maloneom i Florence and the Machine.

Samo dva sata nakon objavljivanja prvog dela, Sviftova je objavila drugi “tajni” dio albuma koji sadrži još 15 pjesama i nosi naziv “TTPD: The Anthology”, piše B92.

You may also like
Bend Tref, Pik & Razbojnik singlom “Sloboda” najavljuje debitantski album
Švedski metal velikani “Therion” objavili novi spot, album stiže u januaru
“Euphoria” za Eho: Trebamo ponuditi najbolje od sebe kako bi ostvarili sve ciljeve
Poslije četiri godine “Megadeth” sprema novi materijal
);