Home > Muzika > Svi putevi vode u Banjaluku, na sedmi po redu Moto Fest

Svi putevi vode u Banjaluku, na sedmi po redu Moto Fest

Ostalo je još tačno 7 dana do početka sedmog po redu Moto Festa, Banjaluka, koji će se i ove godine održati na dobro poznatoj lokaciji, u samom srcu grada, na tvrđavi Kastel od 30. maja do 01 juna.

Pred nama su tri nezaboravna festivalska dana koja će biti ispunjena brojnim sadržajima, druženjem, osmjehom i grmljavinom motora.

Pod ovogodišnjom parolom „Live, Ride & Respect!“ Moto klub Stršljen, koji je organizator ovog događaja, u Banjaluku donosi sjajan festivalski program, puno dobre energije, uzbuđenja i adrenalina, koji će u grad na Vrbasu i ovoga puta privući bajkere i posjetioce iz zemlje, regije, ali i svijeta.

Tokom tri dana sve posjetioce očekuju brojni sadržaji, koji će stvarati uspomene na još jedan nezaboravan Moto Fest, Banjaluka.

Narednog vikenda, očekuje Moto sajam na kojem će se predstaviti najpoznatiji moto brendovi na svijetu, kao i proizvođači moto opreme, te odlične dnevne i večernje svirke na kojima će nastupiti najpozatija imena domaće i regionalne muzičke scene: Električni orgazam / Jurica Pađen & Aerodrom / Bombaj Štampa / Mile Kekin / Atheist Rap / Smak+ / Dža ili Bu / Rok Apoteka / Django & Space Cowboys / Stringsi / Sevdah Rock Connection / Riff Band / Domino Efekt

Za akrobacije na motorima i ovoga puta zadužena je sajna ekipa stuntera koja nam dolazi iz cijele regije, a tu je i jedna novina Extreme Day World Tour, koji je rezervisan za subotu 01. juni. Naime, na posebnom postavljenim rampama i poligonima ispred Tvrđave Kastel, po prvi put na Moto Festu, ali i u BiH, vozači iz Njemačke i Češke izvešće Freestyle Motocross, skokove sa motorima 10 m u zrak i izvođenje posebnih trikova kao što su Backflip i Superman. Posebna je ovo atrakcija, koju nikako ne smijete propustiti. Istoga dana, očekuje nas Moto defile, kada će se banjalučkim ulicama provesti “rijeka motora” sa bajkerima iz prijateljskih moto klubova širom regije i Evrope.

Organizatori su se i ove godine potrudili da sadržaja i zabave ne nedostaje i za najmlađu publiku. U subotu, 01. juna na tvrđavi Kastel, održaće se koncert dječijeg hora Vrapčići, te fotkanje sa bajkerima na dvotočkašima. Svoj kutak na Moto Festu tako će i ove godine pronaći najmlađa publika, koja će biti u prilici da kroz njima prilagođen program osjeti duh festivalske atmosfere.

Za vrijeme ovogodišnjeg Moto Festa, biće realizovana humanitarna tomobola, za koju smo pripremili bogat nagradni fond, a svi prihodi od tombole biće donirani za izgradnju kuće „Predah“ u Banjaluci, za privremeno i dugoročno zbrinjavanje djece, mladih i odraslih sa smetnjama u razvoju.

Ulaz za sve bajkere i ove godine je besplatan! Za sve one koji žele da budu dio najbolje moto zabave u regiji i uživaju u odličnom koncertnom programu ulaznice mogu da kupe na prodajnim mjestima Trg Krajine i Biker Bar Košnica. Cijena jednodnevne ulaznice je 15 KM.

Organizator Moto Festa Banjaluka 2024, Moto klub Stršljen iz Banjaluke, program realizuje sa ciljem promocije moto sporta i moto turizma u Banjaluci, kao i unapređenja sadržaja i ponude za bajkere koji svake godine u sve većem broju posjećuju ovaj događaj. Sve inormacije o ovogodišnjem Moto Festu, Banjaluka 2024 dostupne su na www.motofestbl.com

You may also like
Freshwave 2024: I Adana Twins ovog ljeta na Kastelu!
Devetke stižu na Freshwave!
Humanitarna akcija „Umjetnost koja nikome ne treba“ sutra u Domu omladine u Banjaluci
Pridružite se trećem izdanju manifestacije „Noć tvrđava“ na Kastelu
);