Home > Muzika > Sven Väth je prvi headlajner ovogodšnjeg Fresh Wave festivala!

Sven Väth je prvi headlajner ovogodšnjeg Fresh Wave festivala!

Fresh Wave Festivala će se i ove godine, od 6. do 8. avgusta, održati na više festivalskih bina i ugostiti neka od najvećih i najpoznatijih imena svjetske i regionalne muzičke scene! Ovog ljeta na banjalučkom Kastelu slavićemo  zajedništvo, solidarnost i ljubav prema životu!

Nismo pogriješili kada smo rekli da se radi o apsolutnoj ikoni elektronske muzike i izvođaču bez kojeg ovaj žanr ne bi imao puno smisla. Sven Väth je bez sumnje jedan od najvažnijih izvođača u industriji. Svenovi muzički počeci sežu u 80-te godine prošlog vijeka, a sa više od 30ak godina na sceni mnogo je pridonio cijelokupnom žanru techna i to kako u muzičkom tako i u biznis segmentu. Kultni Cocoon njegovo je master djelo, a fantastični setovi od Ibice, koju je proslavio, do industrijuma Berlina i to oko svijeta, učinili su Papa Svena i njegov Cocoon legendarnim!

Nevjerovatan je uticaj ovog njemačkog DJ-a i producenta zahvaljujući onom što je radio elektronski zvuk postao je, kroz posljednjih 35 i više godina, koliko i ovaj izvođač slavi na svjetskoj sceni, dio svjetskog mainstreama.

Predstojećeg vikenda objavićemo narednog headlajnera festivala, a radi se o dvojcu koji je u proteklo vrijeme pokazao da su svjetska elektronska senzacija broj jedan! Pratite nas i saznajte više uskoro, a do tada uživajte sa nama u novom druženje putem Live Stream DJ setova na Facebook stranici festivala.

#ostanikodkuće i prati FWF DJ setove, a o svim drugim detaljima informiši se na Facebook stranici ili sajtu Fresh Wave Festivala!

You may also like
Banja Luka Fest: Kastel dobija novo ruho
OXIA na Fresh Wave Pikniku 26. juna!
Sedmica muškog zdravlja u organizaciji Bradologije
Novi festival u regionu okuplja svjetske zvijezde: Banja Luka Fest od 6. do 10. jula
);