Home > Muzika > Sve je spremno za V banjalučku motorijadu MK ISTOK!

Sve je spremno za V banjalučku motorijadu MK ISTOK!

Danas na prostornim kapacitetima tvrđave Kastel u Banjaluci, počinje peta, jubilarna, motorijada MK Istok!

Ovogodišnji jubilej se obilježava u duhu promovisanja iskonskog uživanja u stilu pravih bajkera, koji cijene iskreno prijateljstvo, kvalitetno druženje i život po jedinstvenom bajkerskom kodu u kojem dominira poštovanje, poštenje i bratstvo koje ne može da se kupi!

Predstojeći vikend u gradu na Vrbasu rezervisan je za bajkere koji su se ove godine u Banjaluku zaputiti iz više od 20 svjetskih zemalja, a broj bajkera, prema sadašnjim najavama, brojaće se u hiljadama i ne treba sumnjati da će i predstojeći jubilarni motoskup biti jedan od najmasovnijih događaja u Banjaluci ovog ljeta!

Obećali smo mnogo dobrog rock’n’roll-a i vrhunskih muzičkih predstava sa više od 20 sati žive svirke, a počinjemo danas od 17 časova, uz STRINGS ACOUSTIC LIVE u MK ISTOK Club House, nastavljamo večeras uz nastupe KOB, FJUŽNA PRUGA uz CLASSIC ROCK OKTET i Sanju Zelić, ĐORĐA DAVIDA I DEATH SAW, a za sutra uveče najavljujemo METALLICA TRIBUTE, IRON MAIDEN TRIBUTE bendovi i EPILOG! Sutra u subotu, 27. jula od 13 do 17 časova u pabu Rock Symphony uživaćemo uz ISTOK BEND, FJUŽNU PRUGU, KOB i EPILOG!

Očekuju vas mnogobrojni dodatni sadržaji kao što su takmičenja u ispijanju piva, jahanje mehaničkog bika, razne bajkerske igre i legendarni Zid smrti!

Ulaznice za večernje koncerte po cijeni od 5KM uključuju 4KM za konzumaciju na motorijadi, a ulaz se oba dana naplaćuje od 19 časova. Ulaz za bajkere je besplatan!

Vidimo se na 5. BANJALUČKOJ MOTORIJADI MOTO KLUBA ISTOK!

You may also like
Spektakularno otvaranje drugog Banja Luka Festa
DUBIOZA KOLEKTIV održala koncert na KASTELU
Večeras koncert Zlatana Stipišića Gibonnija na banjalučkoj tvrđavi Kastel
Sve je spremno za večerašnji koncert Dubioza kolektiv u Banjaluci
);