Home > Muzika > Sve je spremno za V banjalučku motorijadu MK ISTOK!

Sve je spremno za V banjalučku motorijadu MK ISTOK!

Danas na prostornim kapacitetima tvrđave Kastel u Banjaluci, počinje peta, jubilarna, motorijada MK Istok!

Ovogodišnji jubilej se obilježava u duhu promovisanja iskonskog uživanja u stilu pravih bajkera, koji cijene iskreno prijateljstvo, kvalitetno druženje i život po jedinstvenom bajkerskom kodu u kojem dominira poštovanje, poštenje i bratstvo koje ne može da se kupi!

Predstojeći vikend u gradu na Vrbasu rezervisan je za bajkere koji su se ove godine u Banjaluku zaputiti iz više od 20 svjetskih zemalja, a broj bajkera, prema sadašnjim najavama, brojaće se u hiljadama i ne treba sumnjati da će i predstojeći jubilarni motoskup biti jedan od najmasovnijih događaja u Banjaluci ovog ljeta!

Obećali smo mnogo dobrog rock’n’roll-a i vrhunskih muzičkih predstava sa više od 20 sati žive svirke, a počinjemo danas od 17 časova, uz STRINGS ACOUSTIC LIVE u MK ISTOK Club House, nastavljamo večeras uz nastupe KOB, FJUŽNA PRUGA uz CLASSIC ROCK OKTET i Sanju Zelić, ĐORĐA DAVIDA I DEATH SAW, a za sutra uveče najavljujemo METALLICA TRIBUTE, IRON MAIDEN TRIBUTE bendovi i EPILOG! Sutra u subotu, 27. jula od 13 do 17 časova u pabu Rock Symphony uživaćemo uz ISTOK BEND, FJUŽNU PRUGU, KOB i EPILOG!

Očekuju vas mnogobrojni dodatni sadržaji kao što su takmičenja u ispijanju piva, jahanje mehaničkog bika, razne bajkerske igre i legendarni Zid smrti!

Ulaznice za večernje koncerte po cijeni od 5KM uključuju 4KM za konzumaciju na motorijadi, a ulaz se oba dana naplaćuje od 19 časova. Ulaz za bajkere je besplatan!

Vidimo se na 5. BANJALUČKOJ MOTORIJADI MOTO KLUBA ISTOK!

You may also like
“Ultrazvuk” objavio pjesmu i video spot pod nazivom “Moć” (VIDEO)
Banjalučka “Rock simfonija” predstavlja novi singl “Čovjek iz ogledala” (VIDEO)
Svi putevi vode u Banjaluku, na sedmi po redu Moto Fest
Freshwave 2024: I Adana Twins ovog ljeta na Kastelu!
);