Home > Muzika > Sve je spremno za prvi „Nektar Garden Fest“

Sve je spremno za prvi „Nektar Garden Fest“

Od 22. do 24. jula Prijedor postaje domaćin festivala s bogatim programom koji donosi istinsko muzičko osvježenje.

Pred publikom će nastupiti neki od kultnih bendova, ali i mlade nade muzičke scene. Ljubitelji alternativnog zvuka po kojemu je Prijedor poznat moći će uživati u nastupima raznovrsnih izvođača koji garantuju dobar provod koji je svima nedostajao. 

Trodnevni festival će se održati u Ljetnoj bašti, mjestu duge muzičke tradicije i dobro poznatom okupljalištu mladih. Zabava na otvorenom i pravi ljetni festival zavidnog programa učiniće da sjećanja na ovo ljeto postanu ljepša od prošlogodišnjih.

Budite dio prvog Nektar Garden Festa i obezbijedite sebi čarobni ljetni doživljaj koji će pružiti: Buč Kesidi, Zabranjeno pušenje, Brkovi, Who See, Nipplepeople, Ritam Nereda, Kanda, Kodža i Nebojša, Atheist Rap, Orthodox Celts, Sopot, ISPAD!, Moreuz, Dejan Milićević, Mladen Tomic i Dj Jock.

Jedna od pogodnosti festivala je i besplatan prijevoz za sve koji ulaznicu kupe putem kupikartu.ba. Sve što je potrebno da uradite je da vašu kartu predočite na

šalteru Željeznice, a Željeznice Republike Srpske će vam obezbijediti besplatan i siguran prijevoz do festivala i nazad u vrijeme kada vama to najviše odgovara.

Cashless sistem kao još jedna prednost podiže festivalsko iskustvo na viši nivo jer omogućava više uživanja u zabavi bez smetnji kao što su čekanje u redovima i gužva. 

Ulaznice za Nektar Garden Fest mogu se kupiti putem kupikartu.ba, na Malom gradskom trgu u Prijedoru, te na ulazu festivala na sam dan događaja.

Trodnevne ulaznice su u prodaji po cijeni od 22 KM, dvodnevne 17 KM, a jednodnevne 10 KM

Događaj će se održati u skladu s epidemiološkim mjerama.

You may also like
ODRŽANO PRVO VEČE ŠA FESTA
Počinje prijedorski “ŠA fest”
Bechar5 iz Prijedora predstavili singl “Donji Dio Neba” (VIDEO)
Gitarski rifovi i deveta umjetnost obilježili drugo festivalsko veče „Nektar Garden Festa“
);