Home > Muzika > Sve je spremno za početak Nektar Garden Festa

Sve je spremno za početak Nektar Garden Festa

Sve je spremno za početak Nektar Garden Fest-a,  koji će se od 1. do 3. jula održati drugu godinu zaredom u prijedorskoj Ljetnoj bašti.

Ljetni festival koji okuplja sve generacije publike i izvođača, upješno spajajući neke od kultnih bendova ovih prostora i mlade nade urbane muzičke scene, i ove godine osvaja bogatim muzičkim programom. Tokom tri dana festivala, na bini Ljetne bašte, naći će se mnoga dobro poznata imena.

Na prvoj festivalskoj večeri, u petak, 1. jula, nastupaju SARS, Vojko V, Marčelo & Napeti Quintet, Iskaz, te DJ-evi Mladen Tomić i Adoo.

U subotu, 2. jula, bina pripada  grupama Van Gogh, Partibrejkers, Bjesovi i KOB, a kraj druge festivalske večeri će proteći idealno uz DJ-eve Damira Hoffmana i Marka Vukovića.

U nedjelju, 3. jula, posljednje festivalske večeri, Ljetnu baštu ispuniće zvuk koji donose Let3, Marko Louis, Zoster i Ministranti, a festival zatvaramo uz Dj-eve Iliju Đokovića i Rub A Dub.

Ove godine, pored muzičkog programa, festival svim posjetiocima nudi i dodatni sadržaj. Najzabavnija regionalna manifestacija posvećena devetoj umjetnosti, Hercegnovski strip festival, dolazi u goste i donosi izložbu strip radova. Izložba će biti otvorena 2. jula u 19 časova u Gradskoj galeriji Sreten Stojanović. Hercegnovski strip festival je manifestacija koja će se od 2. do 7. septembra ove godine održati šesnaesti put zaredom i okupiće ukupno 60 umjetnika.

Kako bi svi posjetioci mogli nesmetano i bezbrižno uživati u programu Nektar Garden Fest-a, partner festivala – Željeznice Republike Srpske, i ove su se godine pobrinule za besplatan prevoz.

Sve što je potrebno da bi se ostvarila ova pogodnost je da ulaznicu kupljenu preko gigstix.ba predočite na šalteru Željeznice.

Da posjetioci vijeme na festivalu ne bi nepotrebno trošili na čekanje u redovima, već uživali u zabavi bez smetnji, cashless sistem je tu kao još jedna prednost koja podiže festivalsko iskustvo na viši nivo.

Ulaznice za Nektar Garden Fest mogu se kupiti na www.gigstix.ba, u okviru Gigstix prodajne mreže, na Malom gradskom trgu u Prijedoru, te na ulazu festivala na sam dan događaja.

Trodnevne ulaznice su u prodaji po cijeni od 30 KM, dvodnevne 22 KM, a jednodnevne 15 KM.

You may also like
Za 4 dana počinje Music Fest Zlatna Nit – Najisčekivaniji rock festival godine
Music Fest “Zlatna nit”: Najavljen najsvježiji festival regije
Sve spremno za Plan B FEST Zajedno!
Veliko interesovanje za ovogodišnji Nektar OK Fest 2023
);