Home > Muzika > “Štuke” u Banjaluci zaplovile “Toplom vodom”

“Štuke” u Banjaluci zaplovile “Toplom vodom”

“Zemlja gori jednom shvati” najbolji opis za koncert benda “Letu Štuke” koji je sinoć održan u banjalučkom Klubu studenata KSB.

Ova ekipa predvođena Dinom Šaranom oduševila je publiku kao i svaki put. Uštiman i energičan bend na binu je izašao, a publika ga je dočekala aplauzom, taman kada se aplauz stišao na bini se pojavio Šaran onako sa sunčanim naočalama i u svom prepoznatljivom stilu bez mnogo priče započeo energično nastup.

Publika je u glas pjevala sve pjesme, plesala, aplaudirala i mogli ste svima na licu vidjeti onaj iskreni i radosni osmjeh koji rak liječi. “Štuke” su publici predstavile pjesmesa novog albuma “Topla Voda”.

Pjesme poput “Proteini i ugljikohidrati”,  “Bože zdravlja”, “Na ovom svijetu”, “Mjesto za dvoje” oduševljavale su publiku koja je sa rukama u zraku pratila instrukcije sa bine. Šaran nije želio da puno priča već je ostvario sjajnu interakciju sa publikom kroz muziku, a i one unikatne plesne pokrete koje samo on ima, tokom pjesme “Supermarket” našalio se na račun crnog petka.

Posebno oduševljenje izazvala je hit pjesma “Minimalizam” koja je u glas otpjevana jer realno šta zna primitivizam šta je to minimalizam. Iskrenu energiju publike, kao i ples izazvala je pjesma „Zemlja gori“ koja je snimljena sa Dubioza kolektivom.

“Publika u Banjaluci je sjajna, i to znamo iz ranijeg iskustva. Znamo da nas ovdje čekaju nasmijani ljudi koji će uživati uz našu muziku. Klubski nastupi su uvijek intimniji i to nam se dopada. Novi singlovi i svirke su jedino što možemo planirati”, rekao je Šaran za naš portal.

Od nas su se pozdravili uz lijepe želje i pošteno pokazivanje radosti zbog nastupa u Banja Luci. Naravno publika nije dozvolila da se ovakav koncert završi bez bisa tako da su se momci vratili i odsvirali još par pjesama. Publika nasmijana izlazi, zadovoljna koncertom vrijednim sutrašnjeg mamurluka.

Uživajte u koncertima , budite veseli i nasmijani jer i kako Letu Štuke kažu “Robot tebe zamijenit će nisi reantabilno biće”.

Autor: Zoran MATIĆ

);