Home > Muzika > Straight Jackin u banjalučkom Klubu KSB

Straight Jackin u banjalučkom Klubu KSB

Predstojeći vikend u banjalučkom KSB-u biće obilježen još jednim odličnim nastupom. U subotu 14. decembra očekuje nas popularni  rep-kor sastav Straight Jackin.

Poznat po jasnim tekstovima i energičnoj svirci, ali i mješanju žanrova, ovaj sastav na sceni je od sredine devedesetih, a prvi album bio je “Ulaz se otvara češće”. Za vrijeme studija režije u Sankt Peterburgu, lider grupe Jugoslav Petrović se upoznao sa tamošnjom undergraund muzičkom scenom i vrlo brzo postao njen aktivni učesnik. Pod snažnim uticajem hip-hopa, Petrović zajedno sa nekolicinom članova ska i rege benda Markscheider Kunst, 1994. godine osniva Straight jackin.

Poslednji koncert u Banjaluci održali su prije više od 4 godine.

Ulaznice za ovaj nastup po cijeni od 10 KM mogu se kupiti u KSB-u i Peckham Pubu. Cijena ulaznice na dan koncerta biće 14 KM. Početak nastupa zakazan je za 22:00.

Nakon nastupa Straight Jackin-a, očekuje nas još dobre muzike u KSB. U petak 20. decembra sa nama je Urban & 4, koji uživa veliku popularnost među domaćom publikom, a prije nekoliko dana objavio i novi singl „Div“. Ulaznice za ovaj događaj, za koji vlada veliko interesovanje, već su u prodaji, i mogu se kupiti po cijeni od 10 KM u KSB i Peckham pubu. Na dan koncerta cijena ulaznice biće 14 KM.

Sve informacije o programu i nastupima u KSB pratite na https://www.facebook.com/okteammusic/

You may also like
Novi album “Deep Purple”: Misteriozni naslov i novi gitarista
Za 4 dana počinje Music Fest Zlatna Nit – Najisčekivaniji rock festival godine
Novi album Rammsteina stiže krajem mjeseca
Movember 2021: „Filijev brk“ – Priznanje za najbolje brkove!
);