Home > Muzika > Sting: “Ne želim da budem legenda”

Sting: “Ne želim da budem legenda”

Svjetska muzička zvijezda Sting izjavio je u intervjuu makedonskoj televiziji Telma da ne želi da ga smatraju legendom i da je samo muzičar koji voli svoj posao.

Sting, koji više od 40 godina puni stadione i muzičke sale po svijetu, istakao je da pokušava da doživi svaki trenutak koji se dešava i da ne smatra da je tu da stvara legendu ili istoriju.

“Muzička legenda – to je samo izraz. Ja sam muzičar, koji ima posao. Volim svoj posao potpuno, ali ne smatram da je to nešto specijalno. Legenda je neka vrsta mita, neka bajka. Ja sam iz realnosti i ne želim da budem legenda”, rekao je Sting u ekskluzivnom intervjuu Televiziji Telma.

Šezdesetsedmogodišnji engleski muzičar je u Skoplju, na najvećem makedonskom stadionu, publici priredio spektakularan koncert svirajući hitove stvarane decenijama, tokom solo karijere i u vrijeme kad je bio frontmen rok grupe “The Police”.

Glavni grad Sjeverne Makedonije je treće odredište na Stingovoj evropskoj turneji, koju je započeo u Parizu, a koja će se nastaviti koncertom u Ljubljani.

izvor: b92

You may also like
Prateći program drugog po redu Nektar Garden Fest-a: Izložba strip radova!
Večeras koncert Zlatana Stipišića Gibonnija na banjalučkoj tvrđavi Kastel
Sve je spremno za večerašnji koncert Dubioza kolektiv u Banjaluci
LET 3 za EHO: “Publika nas gura naprijed, a što se tiče srama, takvih trenutaka se ne sjećamo”
);