Home > Muzika > Sting: “Ne želim da budem legenda”

Sting: “Ne želim da budem legenda”

Svjetska muzička zvijezda Sting izjavio je u intervjuu makedonskoj televiziji Telma da ne želi da ga smatraju legendom i da je samo muzičar koji voli svoj posao.

Sting, koji više od 40 godina puni stadione i muzičke sale po svijetu, istakao je da pokušava da doživi svaki trenutak koji se dešava i da ne smatra da je tu da stvara legendu ili istoriju.

“Muzička legenda – to je samo izraz. Ja sam muzičar, koji ima posao. Volim svoj posao potpuno, ali ne smatram da je to nešto specijalno. Legenda je neka vrsta mita, neka bajka. Ja sam iz realnosti i ne želim da budem legenda”, rekao je Sting u ekskluzivnom intervjuu Televiziji Telma.

Šezdesetsedmogodišnji engleski muzičar je u Skoplju, na najvećem makedonskom stadionu, publici priredio spektakularan koncert svirajući hitove stvarane decenijama, tokom solo karijere i u vrijeme kad je bio frontmen rok grupe “The Police”.

Glavni grad Sjeverne Makedonije je treće odredište na Stingovoj evropskoj turneji, koju je započeo u Parizu, a koja će se nastaviti koncertom u Ljubljani.

izvor: b92

You may also like
Antievrovizija Mortal Kombata 18. maja na Beogradskom sajmu…
Rok Simfonija rasplesala Banjalučane! (FOTO)
Novim singlom ‘Nitko osim nas’ Vatra poziva na
“Živjeti slobodno”: “Letu štuke” 11. maja u Klubu studenata Banjaluka
);