Home > Muzika > Sting dolazi u Sarajevo

Sting dolazi u Sarajevo

Jedna od najvećih muzičkih zvijezda današnjice Sting održat će koncert prvi put u Sarajevu, 19. Marta 2022. (subota) u 20 sati u Zetri!

Najveći regionalni nezavisni promoter produkcija “Avalon” dovodi Stinga s “My Songs Tour”, što je, poslije koncerta irske grupe U2 1997. Godine, jedini dolazak pop-rock izvođača sa svjetske A-liste u Sarajevo do danas. Ulaznice su, u ograničenom broju, u prodaji od petka 12. Novembra od 9 sati preko servisa kupikartu.ba.

Sting u Sarajevo dovodi I svoju kompletnu produkciju, sound, light I video, čime je potpuni užitak na svjetskom nivou na ovom koncertu zagarantovan.

“Posebno smo uzbuđeni pred ovaj muzički spektakl, jer nakon više od stotinu organiziranih koncerata u proteklih 15 godina I to najvećih muzičkih imena današnjice u Skoplju, Beogradu, Zagrebu, Ljubljani, Sofiji, Bukureštu, dolazak Stinga nam je prvi koncert u Sarajevu!”, ističe Boban Milošeski iz produkcije “Avalon”.

Koncertu će moći prisustvovati svi koji pokažu dokaz o vakcinaciji ili preležanom covidu u posljednjih šest mjeseci, a bit će osigurano I testiranje pred dvoranom. Za sarajevski koncert Stinga publika iz cijele Bosne I Hercegovine, kao I čitavog regiona, će imati priliku kupiti ulaznice po najnižoj cijeni na cijeloj evropskoj turneji:

Parter 69 KM

Fan-pit (samo 1.500 karata) 99 KM

Tribine 99 KM

Koncert će trajati dva sata I bit će sastavljen od Stingovih najvećih hitova (Every Breath You Take, Message In A Bottle, Englishman in New York, Fragile, Shape Of My Heart, Desert Rose…), ali će istovremeno biti I promocija novog albuma “The Bridge”, koji izlazi 19. Novembra I već je najavljen uspješnim radijskim hit-singlom “Rushing Water”. Kao specijalni gost koncert će otvoriti 45-minutni nastup Joea Sumnera sa svojim bendom.

You may also like
Kolja i Grobovlasnici 9. juna u Banjaluci
Sve spremno za Plan B FEST Zajedno!
Kanda, Kodža i Nebojša u subotu 01. aprila u banjalučkom Klubu studenata
Plan B FEST u Banja Luci 21. i 22. aprila!
);