Home > Muzika > Spektakularni koncert “Gipsy Kings” večeras u Banjaluci

Spektakularni koncert “Gipsy Kings” večeras u Banjaluci

Do nastupa svjetski proslavljene grupe „Gipsy Kings by Andre Reyes“ u Banjaluci ostalo je svega nekoliko časova!

Koncert je zakazan za 20 časova, u Sportskoj dvorani „Borik“, a s obzirom da je u prodaji još samo mali broj karata, svi zaljubljenici u flamenko rumbu bi trebalo što prije da obazbijede svoje. Karte je, po cijeni 40-80 maraka, moguće nabaviti na tri lokacije u Banjaluci – na biletarnici „Borika“, u prostorijama turističke agencije „Star Travel“, u Jevrejskoj 6, kao i na platou ispred Robne kuće „Boska“, odnosno na Trgu Krajine.

„Sve je spremno za večerašnji nastup grupe ‘Gipsy Kings’ u Banjaluci, a nakon koncerata koje su prethodnih dana, u sklopu svoje velike svjetske turneje ‘Gipsy Kings by Andre Reyes’, održali u Sarajevu, Beogradu i Zagrebu, gdje je vladala savršena atmosfera, vjerujemo da će jednako uspješno i nezaboravno biti i u Gradu na Vrbasu“, poručili su organizatori.

Uz nezaboravne hitove, poput „Volare“, „Bamboleo“ ili „Trista Pena“, ovog petka, 21. februara, zasigurno će plesati svi koji budu u publici, s obzirom da je riječ o nastupu grupe koja je na svjetskoj sceni prisutna decenijama, a koja nam svojim repertoarom približava tradicionalni flamenko španskih Gitanosa, uz dašak pop muzike i latino ritmova.

„Gipsy Kings by Andre Reyes“ je jedna od dvije frakcije na koje se izvorna grupa podijelila 2014. godine i ovo je, zapravo, prvo gostovanje originalne postave kraljeva romske rapsodije u Banjaluci. Stoga je ovo muzički spektakl koji se ne propušta!

You may also like
KONCERT BENDA „DUBIOZA KOLEKTIV“ 17. JUNA U BANJALUCI
Balkan Ekspres održao koncert u Banskom dvoru
Sting dolazi u Sarajevo
Maneskin dolazi u Beograd – koncert u februaru ili martu
);