Home > Film > Sledeća stanica Nektar Ok Fest Karavana Doboj

Sledeća stanica Nektar Ok Fest Karavana Doboj

OK team nastavlja putovanje sa Nektar OK Fest karavanom. U saradnji sa Centrom za kulturu i obrazovanje Doboj, 09. – 10. decembra u ovom gradu biće realizovan zanimljiv i sadržajan kulturno-zabavni program.

Program će započeti u srijedu, 09. decembra u 19:00 otvaranjem izložbe „OK Fest retrospektiva“, autora Vedrana Ševčuka i Marka Risitića. Od 20:00 u Centru za kulturu i obrazovanje Doboj, održaće se koncert benda SOPOT u akustičnoj verziji. Nakon duže pauze publika će uživati u koncertu ovog banjalučkog dub etno sastava. Četvrtak, 10. decembar rezervisan je za projekcije filmova „Tusta“, režisera Andreja Korovljeva od 18:00 i „Nebeska tema – priča o Vladi Divljanu“, režisera Mladena Matičevića koji je na programu od 20:00.

Doboj je šesta stanica na putu Nektar OK Fest karavana, a naše putovanje nastavljamo i u narednom periodu. Na dosadašnjem putovanju kroz gradove Republike Srpske i BiH, naišli smo na veoma pozitivne komentare kako publike, kulturnih radnika, tako i samih učesnika u programu, koji nisu štedjeli riječi hvale za ovaj projekat, koji im je dao priliku da u vremenu ograničenih kulturnih aktivnosti i sadržaja nastupe pred publikom i predstave svoj rad.

Nenad Marić, alias Kralj Čačka u okviru Nektar OK Fest karavana nastupio je u Foči i Trebinju i tom prilikom nije krio zadovoljstvo za priliku za učešće u istom.

“Svaki prostor u ovom periodu kada je kultura svedena na minimum je za mene kao muzičara jako bitan, te samim tim i OK Fest karavan je mali prozor svetla slobode u ovom trenutku i na tome samo mogu biti zahvalan. Što više ovakvih događaja, uz naravno mere zaštite, koje se jako dobro primenjuju ovde, poželjno je”.

Tokom realizacije projekta OK team imao je priliku i da sarađaje sa Dušanom Vesićem, jednim od najpriznatijih rock novinara na ovim prostorima. Promociju njegove nove knjige „Bunt dece socijalizma“ organizovali smo u Foči i Trebinju. Tom prilikom izjavio je:

Duboko sam ubeđen da je ova misija OK karavana nešto što nam je neophodno u ovom bolesnom vremenu. Mi se svi bojimo da se ne zarazimo i ne umremo od korone, a ne razmišljamo o tome ako ne naučimo da živimo sa koronom u onoj meri u kojoj nam je to omogućeno, da ćemo završiti u dugim redovima ispred lokalne psihijatrijske klinike. Misija OK karavana je da ostanemo normalni i to je jedino što je važno“.

Kao i u ostalim centrima, tako će i u Doboju 09. i 10. decembra kompletan program biti izveden u skladu sa epidemiološkim mjerama koje su na snazi. Ulaz je besplatan, broj mjesta ograničen, a ulaznice se mogu preuzeti u Centru za kulturu i obrazovanje Doboj.

Nektar OK Fest karavan na putu kroz BiH prate prijatelji događaja Sarajevski kiseljak i voda Sara.

Ne propustite zanimljive sadržaje koji donosimo u vaš grad. Pridružite se Nektar OK Fest karavanu, prisjetimo se najljepših momenata sa Tjentišta, i pripremimo se za novo zajedničko druženje i poglavlje Nektar OK Festa 2021, koje nas očekuje 16/17/18 jula 2021. u Nacionalnom parku Sutjeska.

You may also like
Veliko interesovanje za ovogodišnji Nektar OK Fest 2023
Ilija Šetka za Eho: Ne treba sve da bude u Banjaluci i Beogradu
Nektar OK Fest 2021 – Tjentište epicentar pozitivne energije i najbolje zabave u regiji
Program i satnice sedmog Nektar OK Festa
);