Home > Muzika > Slavljenički koncert u dvorani Borik: Jubilej 44 godine karijere “Parnog Valjaka”

Slavljenički koncert u dvorani Borik: Jubilej 44 godine karijere “Parnog Valjaka”

Legendarni rok bend, zagrebački “Parni Valjak”  privodi kraju ovogodišnju koncertnu turneju tako što će zajedno sa Banjalučanima u dvorani Borik proslaviti 44 godina muzičke karijere.

Iza rođendanskog rok spektakla koji će se 29. novembra 2019. u 20h dogoditi u dvorani Borik stoji agencija Star Travel  koja je potvrdila da se priprema slavljenička atmosfera i nezaboravna svirka u Boriku.

“Koncertu 29.novembra u Banjaluci se radujemo zato što ćemo baš ovim koncertom zajedno sa  Parnim Valjkom proslaviti njihovih 44 godina muzičke karijere, jer je tačno na ovaj datum 1975.godine Parni Valjak održao svoj prvi nastup, što pred naš čitav produkcijski tim stavlja veliki zadatka da to veče publici u dvorani priredimo nezaboravno rođendansko slavlje”, najavila je Biljana Čigoja direktorica agencije, iza koje je već čitav niz uspješno realizovanih koncerata.

Energični rokeri će u Banjaluci svirati svima dobro poznate hitove  kao i numere sa svog posljednjeg albuma “Vrijeme”, na kome se uz pet prethodno neobjavljenih pesama, nalaze i singlovi iz poslednjih nekoliko godina: “Samo ti (Norma Belle)”, “Prolazi sve, zar ne?”, “Za malo nježnosti”, “Opet se smijem”, “Ljubav”, “Vrijeme”, “Kad nemaš kud” feat. Tina Kresnik i “Otkud ti pravo”.

Nakon veličanstvenog koncerta u beogradskoj areni 9.novembra i turneje pod simboličnim nazivom” Runda 44” ovo je jedinstvna prilika da vidimo Valjak na djelu u Bosni i Hercegovini . 

“Veselimo se svirati u vašem gradu, prošli puta bilo je predivno.Dolazimo sa velikom produkcijom, želimo da nas Banja Luka vidi u najboljem svjetlu.I tako će i biti!  Ovoga puta dolazimo u proširenoj postavi, sa nama je brass sekcija, zatim Davor Rodik na pedal steel gitari te Matej Milošev na čelu. Mislim, a i publika to pokazuje, da imamo odličnu set listu”, najavio je gitarista benda Husein Hasanefendic Hus.

Ulaznica za koncert “Runde 44” Parnog Valjka u Banjaluci su gotovo rasprodane.

You may also like
Prepuni “Borik” uživao uz “Parni valjak”
“Parni valjak” stiže u Banjaluku: Runda 44 u Sportskoj dvorani Borik
);