Home > Muzika > “Skunk Anansie”: Nevjerovatna energija za 25. rođendan benda

“Skunk Anansie”: Nevjerovatna energija za 25. rođendan benda

Sinoć je u Zagrebu nastupila legendarna britanska rok ekipa “Skunk Anansie”, predvođena sjajnom i harozmatičnom Skin. Bend karakteriše iskrena energija, emotivni nastupi i šou u pravom smislu te riječi. Zajedno sa prepunom Šalatom proslavili su 25. rođendan i u sklopu svoje rođendanske turneje počastili su publiku najvećim hitovima svoje karijere.

Veče je počelo sa “Lovely Quincess” prvi i poslednji put kao bend, nastupili su pred publikom. Harizmatična Dunja i njena ekipa oduševili su publiku i ispraćeni su aplauzima. Razgovarali smo sa Dunjom o nastupu i planovima u budućnosti.

“Bilo je pakleno, mnogo zaje*ano jer prvi put u životu radim sa bendom, nisam sama sa gitarom. Malo me je bio strah ali sjajno je prošlo, s obzirom kako smo imali malo proba, bilo je to ok. “Lovely Quinces” sam zvanično stavila u mirovinu, a sad spremam neke nove proekte”, rekla je Dunja za Eho-portal.

Na binu praćena ovacijama i aplauzima izlazi Skin i “Skunk Anansie”. Energično, snažno, iskreno rokerski počinju svoj nastup. Publika uživa iz pjesme u pjesmu, a Skin po svom starom običaju nema problem da podijeli emocije sa publikom. Kraljica interakcije se nekoliko puta spustila u masu, hodala po rukama fanova, nosili je preko publike, čak je “pao” i poljubac sa djevojkom koja je u glas sa njom pjevala.

Hitovi kao “Hedonism”, “Weak”, “I Can Dream”, “Twisted”, “Charlie Big Potato”, “Secretly”, “Because Of You”, “Brazen (Weep)”, “Charity” i druge nizali su se jedan za drugim i napravili su pravu rođendansku zabavu na opšte oduševljenje svih prisutnih. Došlo je vrijeme za pozdrav ali nismo ih tako lako pustili, dva puta smo ih vratili na bis i tako smo čuli ovu sjajnu ekipu kako pjeva “Higway to hell” obradu legendardnog sastava “AC/DC”.

Na kraju dobili smo epitet od svih članova benda da smo najglasnija publika na turneji što je s obzirom na energiju koju ovaj bend širi veliki kompliment. Uz najljepše želje i poruke ljubavi i mira pozdravili su se od nas, do nekog sledećeg puta.

Autor: Zoran MATIĆ

You may also like
Antievrovizija Mortal Kombata 18. maja na Beogradskom sajmu…
Rok Simfonija rasplesala Banjalučane! (FOTO)
Novim singlom ‘Nitko osim nas’ Vatra poziva na
“Živjeti slobodno”: “Letu štuke” 11. maja u Klubu studenata Banjaluka
);