Home > Muzika > “Skunk Anansie” 27. jula u Zagrebu

“Skunk Anansie” 27. jula u Zagrebu

Legendarna britanska četvorka “Skunk Anansie” predvođena sjajnom i harizmatičnom Skin dolazi u Zagreb 27. jula na zagrebački stadion Šalata povodom turneje “25LIVE@25” na kojoj će nas provesti kroz svoje najveće hitove.

Za ovih 25 godina koliko su na sceni nekoliko puta su dolazili na ove prostore i publika je svaki put uživala u sjajnom i energičnom nastupu.

Takođe, bitna vijest da će u subotu na Šalati kao podrška nastupiti bend “Lovely Quinces” koji će prvi i posljednji put predstaviti svoje pjesme u formi punog benda. Cijena ulaznice za ovaj fenomenalni muzički praznik su 220kn do dana koncerta, a na dan koncerta cijena karte iznosi 250kn i bitno je napomenuti da stadion neće biti podijeljen na sektore, tako da vaše ulaznice važe i za parter i za tribinu. U ponudi su i VIP ulaznice po cijeni od 370kn.

Kupci koji ulaznice plaćaju Mastercard® ili Maestro® karticama online preko “Eventima” ostvaruju popust od 10%. Službena prodajna mjesta su D”irty Old Shop” (Tratinska 18), “Rockmark” (Berislavićeva 13), “Aquarius CD Shop” (Varšavska 13), “Dallas Music Shop” Rijeka (Splitska 2a), sva prodajna mjesta “Eventima” i online www.eventim.hr

Svi oni koji dođu na Šalatu uživaće uz harizmatičnu Skin i glasnu kombinaciju bas gitare i bubnja. Turneja već uveliko traje tako da vam u nastavku donosimo moguću set listu.

Skunk Anansie su izveli ukupno 26 pjesama od kojih najčešće hitove “Charlie Big Potato”, “Hedonism”, “Love Someone Else” i “Twisted”. Njima za petama po broju izvođenja su “I Can Dream”, “My Ugly Boy”, “Because Of You”, “God Loves Only You”, “Intellectualise My Blackness”, “This Means War”, “Weak” i “You Follow Me Down”. “Yes It’s Fucking Political”, “All In The Name Of Pity”, “Cheap Honesty” i “The Skank Heads”.

Takođe su na popisu odsviranih, kao i izuzetni singlovi “Tear The Place Up”, “Brazen” i “Secretly”. Na set listu je grupa uvrstila i potpuno novu pjesmu – “What You Do For Love” objavljenu prije desetak dana.

You may also like
Kolja i Grobovlasnici 9. juna u Banjaluci
Sve spremno za Plan B FEST Zajedno!
Kanda, Kodža i Nebojša u subotu 01. aprila u banjalučkom Klubu studenata
Plan B FEST u Banja Luci 21. i 22. aprila!
);