Home > Muzika > “Skunk Anansie” 27. jula u Zagrebu

“Skunk Anansie” 27. jula u Zagrebu

Legendarna britanska četvorka “Skunk Anansie” predvođena sjajnom i harizmatičnom Skin dolazi u Zagreb 27. jula na zagrebački stadion Šalata povodom turneje “25LIVE@25” na kojoj će nas provesti kroz svoje najveće hitove.

Za ovih 25 godina koliko su na sceni nekoliko puta su dolazili na ove prostore i publika je svaki put uživala u sjajnom i energičnom nastupu.

Takođe, bitna vijest da će u subotu na Šalati kao podrška nastupiti bend “Lovely Quinces” koji će prvi i posljednji put predstaviti svoje pjesme u formi punog benda. Cijena ulaznice za ovaj fenomenalni muzički praznik su 220kn do dana koncerta, a na dan koncerta cijena karte iznosi 250kn i bitno je napomenuti da stadion neće biti podijeljen na sektore, tako da vaše ulaznice važe i za parter i za tribinu. U ponudi su i VIP ulaznice po cijeni od 370kn.

Kupci koji ulaznice plaćaju Mastercard® ili Maestro® karticama online preko “Eventima” ostvaruju popust od 10%. Službena prodajna mjesta su D”irty Old Shop” (Tratinska 18), “Rockmark” (Berislavićeva 13), “Aquarius CD Shop” (Varšavska 13), “Dallas Music Shop” Rijeka (Splitska 2a), sva prodajna mjesta “Eventima” i online www.eventim.hr

Svi oni koji dođu na Šalatu uživaće uz harizmatičnu Skin i glasnu kombinaciju bas gitare i bubnja. Turneja već uveliko traje tako da vam u nastavku donosimo moguću set listu.

Skunk Anansie su izveli ukupno 26 pjesama od kojih najčešće hitove “Charlie Big Potato”, “Hedonism”, “Love Someone Else” i “Twisted”. Njima za petama po broju izvođenja su “I Can Dream”, “My Ugly Boy”, “Because Of You”, “God Loves Only You”, “Intellectualise My Blackness”, “This Means War”, “Weak” i “You Follow Me Down”. “Yes It’s Fucking Political”, “All In The Name Of Pity”, “Cheap Honesty” i “The Skank Heads”.

Takođe su na popisu odsviranih, kao i izuzetni singlovi “Tear The Place Up”, “Brazen” i “Secretly”. Na set listu je grupa uvrstila i potpuno novu pjesmu – “What You Do For Love” objavljenu prije desetak dana.

You may also like
Antievrovizija Mortal Kombata 18. maja na Beogradskom sajmu…
Rok Simfonija rasplesala Banjalučane! (FOTO)
Novim singlom ‘Nitko osim nas’ Vatra poziva na
“Živjeti slobodno”: “Letu štuke” 11. maja u Klubu studenata Banjaluka
);