Home > Muzika > Sinead O’Connor najavljuje nastup u Zagrebu

Sinead O’Connor najavljuje nastup u Zagrebu

Sinead O’Connor dolazi 15. januara na svoj premijerni zagrebački nastup u Tvornicu kulture, na koncert ograničenog kapaciteta na svega 1.200 ulaznica.

Po mnogima jedan od najvećih talenata muzičke industrije uopšte od sredine 80-ih godina prošlog vijeka do danas, Sinead iza sebe ima izuzetno životopisnu karijeru, omeđenu gomilama skandala, kontroverzi i sjajnih pjesama. Njena verzija Princeove pjesme “Nothing Compares 2 U” jedan je od najvećih pop hitova svih vremena i jedna od najizvođenijih pjesama na radio stanicama unazad 30 godina. Na vrhuncu karijere početkom 90-ih među obožavaoce njezinog rada ubrajala se cijela svita velikih imena kao što su Elton John, Bono, Mary J Blige i mnogi drugi.

Široj mainstream prepoznatljivosti često su smetali mnogobrojni skandali; javni rat s Madonnom, trganje Papine slike na Saturday Night Live emisiji, prekidanje većih koncerata, kao i zahtjevi da ju izbrišu s Grammy nominacija koje je često dobivala.

Uprkos svemu posljednjih godina Sinead doživljava pravi procvat karijere, pa s novim bendom iza sebe redovno rasprodaje koncertne dvorane na Ostrvu, kontinentalnoj Evropi, a nakon zagrebačkog koncerta kreće i na svoju veliku američku turneju, prvu nakon niza godina.

Njeni stari klasici ponovo su aktelni na radio stanicama, a koncertni izvještaji govore o njenim najboljim nastupima unazad 15-ak godina. Što se tiče ulaznica,u predprodaji su 200 kn (52KM), ostane li ih na dan koncerta – 220 kn (57KM). U prodaji je i VIP sektor po trajnoj cijeni od 290 kn (76KM). Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13), Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), sva prodajna mjesta Eventima i Entria, online na www.eventim.hr i www.entrio.hr .

You may also like
Novim singlom ‘Nitko osim nas’ Vatra poziva na
RAGE AGAINST THE MACHINE u Zagrebu
Dream Theater dolazi u Zagreb
Gojira dolazi u Tvornicu Kulture u Zagrebu
);