Home > Muzika > Šesta sezona “Helem nejse Rejdio Šou” emisije počinje 6. oktobra

Šesta sezona “Helem nejse Rejdio Šou” emisije počinje 6. oktobra

Popularna radijska emisija “”Helem nejse Rejdio Šou”, nakon pet godina (167 live emisija) emitovanja na Radiju Otvorena Mreža, seli u novi studio, novu atmosferu, ali i potpuno novi koncept i format.

Šesta sezona emisije “Helem nejse Rejdio šou” donosi brojna iznenađenja, a ono što će oduševiti njihovu vjernu publiku jeste činjenica da emisija zvanično dobija i svoj video segment. Sezona starta 6. oktobra u 22 sata ekskluzivno na stranici Helem nejse.

“Brukanje se nastavlja punim tempom s tim da ono što ste dosad slušali, sada ćete moći i gledati, tako da će nivo našeg ofiranja u javnoj sferi znatno porasti. Novi koncept razvijamo već skoro godinu dana i jedva čekamo da pokažemo ljudima šta smo pripremili. Jedno je sigurno: standardno nedjeljno veče uz Stihomira, Gagaru i Toshija biće puno interesantnije nego prije. Pozivamo našu raju, publiku i naše drage helemnejsovce da nas u narednim danima prate na društvenim mrežama. Tamo ćemo redovno obavještavati i postepeno otkrivati naše naredne korake. Bit će jako zanimljivih gostiju, a neki od njih su najveće balkanske zvijezde”, poručili su momci iz Helem nejsa.

Njihov rad možete pratiti na Instagramu, Facebooku i YouTubeu.

You may also like
Novi album “Deep Purple”: Misteriozni naslov i novi gitarista
Za 4 dana počinje Music Fest Zlatna Nit – Najisčekivaniji rock festival godine
Novi album Rammsteina stiže krajem mjeseca
Movember 2021: „Filijev brk“ – Priznanje za najbolje brkove!
);