EHO Portal

Sabrana djela i (ne)djela… Rambo Amadeus pravi digitani muzej

Koncertnu pauzu uzrokovanu panedmijom, Rambo Amadeus koristi da se posveti sabiranju svojih djela i – (ne)djela. Kaže da sprema digitani muzej i da će objaviti “propale hitove”.

“Ovu dugu prinudnu koncertnu pauzu koristim između ostalog i za sređivanje svih fajlova koje imam. Uskoro će biti to sve složeno, postavljeno u moj digitalni muzej, koncerti, putopisi, video razni, tekstovi, fotke, intevjui, snimci sa proba, demo snimci, nikad objavljeni propali hitovi. Sve na jednom mjestu”, navodi kantautor iz Herceg Novog.

On je pozvao obožavaoce da mu pomognu oko sređivanja stranice na sajtu Wikipedia tako što će sami upisati podatke koji nedostaju.

Ranije ove godine Rambo, pravog imena Antonije Pušić, obradovao je publiku objavljivanjem albuma na video platformi YouTube.

“Vjerujem da će vam preslušavanje mog još neštampanog albuma “Brod Budala” biti sada još zabavnije. Sve pjesme sa albuma su na Jutjubu poređane jedna za drugom. Uživajte. Znamo da stanje duha jako utiče na imunitet, pa se nadam i da će vam slušanje ovog albuma višestruko koristiti. Na zdravlje”, napisao je Rambo.

izvor: headliner.rs

);
Visit Us On Facebook