Home > Muzika > ŠA Fest najavljuje ŠA voz

ŠA Fest najavljuje ŠA voz

Organizatori “ŠA Festa” uz podršku  Željeznica RS, publici iz Banjaluke i Novog Grada obezbijediće besplatan prevoz na “ŠA Fest” i povratak kući, 9. i 10. avgusta.

Sve što je potrebno za besplatno putovanje “ŠA vozom”, čiji će red vožnje biti objavljen pred festival, jeste da ŠA putnici na vrijeme obezbijede svoju ulaznicu za festival, koja će im pored mjesta na “ŠA Festu”, obezbijediti i mjesto u ŠA vozu .

“Smatramo da je ovaj način putovanja nepravedno zapostavljen, a jedan je od najsigurnijih i najudobnijih prevoza. Ne želimo da nakon festivala sjedate u svoje automobile, zato vam nudimo da uz kupljenu ŠA ulaznicu bezbjedno doputujete na ŠA Fest i vratite se nazad svojim kućama, jer ŠA voz kul je skroz”, navode organizatori “ŠA Festa”.

Iz Željeznica RS pozdravili su ideju organizatora i podržavajući, na prvom mjestu, bezbjednost putnika, omogućili besplatan prevoz za publiku “ŠA Festivala” na relacijama Banjaluka – Prijedor – Banjaluka i Novi Grad – Prijedor – Novi Grad.

Red vožnje “ŠA voza” biće u skladu sa satnicom festivala, kako prvo, tako i drugo veče, pa organiztori pozivaju da nabavite svoje ulaznice za “ŠA Fest” na vrijeme i u Prijedor doputujete sigurno i bez straha da ćete kasniti.

Podsjećamo vas da u Novom Gradu ulaznice možete nabaviti u kafeteriji “Šećer”, a u Banjaluci u mjenjačnicama “Exclusive Change” u tržnim centrima “Merkator” i “Delta Planet”, te u “MG Travel” u ulici Vase Pelagića 10. Pored toga, ulaznice su dostupne i online na www.kupikartu.ba

Za više informacija posjetite www.shafest.com

You may also like
“ŠA Fest” i “ŠA Ulica” sljedeće godine
Nataša Kuridža: Želimo da “ŠA fest” bude naš “Exit”
ŠA Fest podržao bendove “Eho radar” i “SOPOT”
“Jesam Nisam” u epizodi “Zoster” (video)
);