Home > Muzika > S neba pa u rebra “Fresh Wave Jägermeister LIVE stage”!

S neba pa u rebra “Fresh Wave Jägermeister LIVE stage”!

“Nektar Fresh Wave Heaven” vam predstavlja izvođače koje niste očekivali, a koji će vas oduvati!

U saradnji sa Jägermeister otvaramo Fresh Wave Jägermeister LIVE stage koji će u ovogodišnjem izdanju na binu osmog Fresh Wave festivala izbaciti zavidnu listu muzičkih imena!

Idemo redom, ravno sa jadranske obale iz Splita stiže nam Krešo Bengalka, a šmek Beograda donosi nam avangardna Sajsi MC, autentični predstavnici mlade generacije hip hop fanova u regionu.

Elektropop senzacije sa istoka i zapada, “Nipple People” i “Lollobrigida” vladari su regionalnih bina već dovoljan broj godina da se mogu nazvati ikonama našeg doba.

“Nipple People” sa svojom vizijom progresivnog zvuka zadire u “Main stream” taman toliko da se drži u hit zoni, a i dalje prezentujući potpuno drugačiji stil od drugih izvođača. Ako govorimo o autentičnom stilu, zaraznom imidžu, avangardi, originalnosti, prezentnosti sub-pop kulture, kultu među bendovima onda je, bez sumnjena viskom mjestu,  fantastična “Lollobrigida!” I i dalje oduševljavaju kao i prvog dana i i dalje to rade sjajno!

Sjajna je bila i vijest da se još jedan kultni bend okupio ove godine i nakon nekoliko godina pauze odlučio da publiku podsjeti na sjajnu svirku sa potpisom reggae hard core zvuka. Ponovo okupljeni “Eyesburn” oduvaće “Live binu Fresh Wave festivala”, a u tome će im iste večeri pomoći regionalni muzički projekat “Rock Simfonija” koja će se publici ovaj put predstaviti sa festivalskim repertoarom.

Na vama je samo da već sad posjetite kupikartu.ba i nabavite “Early Bird” ulaznice po promotivnoj cijeni od 55KM za sva tri festivalska dana “Fresh Wave Heaven”, koji će se održati od 8. do 10. avgusta na banjalučkoj tvrđavi Kastel!

Jägermeister LIVE stage

“Eyesburn”

Krešo Bengalka

“Lollobrigida”

“Nipple People”

Sajsi MC

“Rock Simpfonija”

You may also like
Banjalučka “Rock simfonija” predstavlja novi singl “Čovjek iz ogledala” (VIDEO)
Svi putevi vode u Banjaluku, na sedmi po redu Moto Fest
Freshwave 2024: I Adana Twins ovog ljeta na Kastelu!
Devetke stižu na Freshwave!
);