Home > Muzika > Prateći program drugog po redu Nektar Garden Fest-a: Izložba strip radova!

Prateći program drugog po redu Nektar Garden Fest-a: Izložba strip radova!

Drugi po redu  Nektar Garden Fest,  koji će se održati od 1. do 3. jula u prijedorskoj Ljetnoj bašti, objavio je prateći program ovogodišnjeg festivala.

Dodatni sadržaj koji očekuje sve posjetioce je izložba strip radova u Gradskoj galeriji Sreten Stojanović. Gost Nektar Garden Fest-a je Hercegnovski strip festival – najzabavnija regionalna manifestacija posvećena devetoj umjetnosti.

Od 02. do 07. septembra ove godine, održaće se po šesnaesti put zaredom i okupiće ukupno 60 umjetnika koji će se svakog dana družiti sa fanovima na šest najatraktivnijih lokacija u Herceg Novom i Boki Kotorskoj.

A da ne biste brinuli kako posjetiti Nektar Garden Fest ovoga ljeta i prisustvovati svim njegovim sadržajima, partner festivala – Željeznice Republike Srpske, pobrinule su se za besplatan prevoz. Sve što je potrebno je da ulaznicu kupljenu preko gigstix.ba predočite na šalteru Željeznice.

I ove godine na festivalu nas očekuje bogat muzički program koji će okupiti sve generacije izvođača i publike u trodnevnoj muzičkoj avanturi u Ljetnoj bašti.

Tako nas u petak, 1. jula, na prvoj festivalskoj večeri očekuju SARS, Vojko V, Marčelo & Napeti Quintet, Iskaz, te DJ-evi Mladen Tomić i Adoo.

U subotu, 2. jula, nastupaju grupa Van Gogh, Partibrejkers, Bjesovi i KOB, a za idealan kraj večeri tu su DJ-evi Damir Hoffman i Marko Vuković. Zadnje večeri festivala, u nedjelju, 3. jula, na bini su Let3, Marko Louis, Zoster, Ministranti, a festival zatvaramo uz Dj-eve Iliju Đokovića i Rub A Dub.

Ulaznice za Nektar Garden Fest mogu se kupiti na www.gigstix.ba, u okviru Gigstix prodajne mreže, te na ulazu festivala na sam dan događaja. Trodnevne ulaznice su u prodaji po cijeni od 30 KM, dvodnevne 22 KM, a jednodnevne 15 KM.

You may also like
Antievrovizija Mortal Kombata 18. maja na Beogradskom sajmu…
Rok Simfonija rasplesala Banjalučane! (FOTO)
Novim singlom ‘Nitko osim nas’ Vatra poziva na
“Živjeti slobodno”: “Letu štuke” 11. maja u Klubu studenata Banjaluka
);