EHO Portal

Poznati muzičari u novom spotu benda “Iskaz”

Dog Eat Dog, Guano Apes, Onyx, Dope Dod, Hed PE, Crazy Town, Delinquent Habits, Hollywood Undead, Goblini, Ritam Nereda, Sunshine, Sajsi MC, Bvana, Prti Bee Gee, Elemental, Smoke Mardeljano… samo su neki od muzičara koji se pojavljuju u novom spotu pančevačkog benda Iskaz.

Novi singl nosi naziv “Ko ti je rekao” i naći će se na petom studijskom izdanju benda – “Lavirinat”.

Pjesma govori o tome kako je moguće ostvariti svoje snove, ukoliko postoji iskrena želja, volja i odlučnost da se napravi nešto ni od čega.

Kao bend koji je samostalno krenuo iz malog industrijskog grada i postepeno gradio priču, Iskaz poziva sve “sanjare” da prije prate svoje srce i instinkt, nego “pravila” onih koji im govore da je nešto nemoguće postići.

Za sve postoji način ukoliko je u osnovi iskonska ljubav i posvećenost.

Video je svojevrstan omaž Iskazovoj dosadašnjoj karijeri i radu i obuhvata neke od bitnijih trenutaka, kao i susrete sa ličnostima koje su uticale na rad benda.

Spot je ujedno i pokušaj da se dočara kako iz ugla benda izgleda vrijeme provedeno iza bine, na putu i između koncerata.

– Postoji veliki deo materijala koji se nije našao u videu, ali bi za kompletnu sliku bilo potrebno mnogo više od tri ipo minuta pesme, tako da ćemo to ostaviti za drugi put. Za sada je “Ko ti je rekao” siže zahvalnosti i ispunjenosti koju osećamo zbog svega postignutog i ljubavi koja ponekad boli, ali nikad nije neuzvraćena – poručuje ekipa Iskaza.

headliner.rs

);
Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram