Home > Muzika > Pola karte plati, sa društvom na Nektar Puls Fest navrati

Pola karte plati, sa društvom na Nektar Puls Fest navrati

Nektar Puls Fest organizuje posebnu akciju za sve studente i srednjoškolce u mjesecu maju! Uz jednu kupljenu kartu, drugu dobijate gratis. Povedite dragu osobu i uživajte u nestvarnom ambijentu Nacionalnog parka Kozara i uz najveća imena regionalne muzičke scene. 

28. i 29. juna na Kozaru stižu: Električni Orgazam, Partibrejkersi, Kerber, Fijasko, Kepa & Free Spirits (SMAK), S.A.R.S i Psihomodo Pop.

I dalje besplatan kamp sa oko 10.000 mjesta, dostupan i obezbjeđen (besplatan) parking za oko 5.000 automobila, organizovan prevoz, uređena infrastruktura, ali i priroda koja oduzima dah, te hrana i piće poznati po svom kvalitetu i autentičnosti nakon samo dva izdanja svrstavaju Nektar Puls Fest u sam vrh regionalne festivalske ponude.

Festivalske ulaznice po cijeni od 15 KM (jednodnevna) i 25 KM (dvodnevna) su u prodaji putem servisa www.kupikartu.ba, na Trgu Krajine i Studentskom centru Nikola Tesla u Banjaluci, ali i u gradovima i opštinama širom Republike Srpske. Informacije o paketima, ulaznicama i prodajnim mjestima su na društvenim mrežama (NektarPulsFest) i na www.pulsfest.com.

Osjeti puls prirode, zvuka i okusa – dođi 28. i 29. juna 2019. u NP Kozara!

You may also like
ODRŽANO PRVO VEČE ŠA FESTA
Gitarski rifovi i deveta umjetnost obilježili drugo festivalsko veče „Nektar Garden Festa“
Sve je spremno za početak Nektar Garden Festa
Završen je peti Moto Fest
);