Home > Muzika > Počinje prodaja “early bird” ulaznica za “8. haloo Sarajevo Beer Festval”

Počinje prodaja “early bird” ulaznica za “8. haloo Sarajevo Beer Festval”

Jedan od najprepoznatljivijih turističkih brendova Sarajeva, “8. haloo Sarajevo Beer Festival”, održaće se od 13. do 15. juna na parkingu Olimpijske dvorane Zetra, i ljubiteljima dobre zabave ponuditi provod uz aktuelne pivske ukuse i koncerte.

U četvrtak, 13. juna, na “Sarajevo Beer Festivalu” nastupiće Vojko V, Rambo Amadeus i “Brkovi”, dan poslije Frenkie, Kontra, Indigo, “Kojoti” i Magnifico, dok će posljednjeg dana festivala publiku zabavljati “Mostar Sevdah Reunion” i Haris Džinović.


Osim raznovrsnog muzičkog programa važno mjesto i ove godine zauzima pivska ponuda industrijskih i kraft piva iz regiona i cijelog svijeta, uz neizostavnu gastro ponudu. “8. haloo Sarajevo Beer Festival” najavljuje dolazak ljeta, a i ovog puta promoviše druženje, toleranciju i odgovornu konzumaciju.

U proteklom periodu “Sarajevo Beer Festival” je za publiku postao manifestacija na kojoj je na prvom mjestu druženje zato ove godine na socijalnim mrežama koristimo heštag “#turazaraju”.

Osmo izdanje “haloo Sarajevo Beer Festivala” ima namjeru da ponudi drugačiji doživljaj i iskustvo za svoje posjetioce. Kroz aktivacije na zvaničnim društvenim mrežama festvala bit će realizovane brojne nagradne igre u kojima će najsretniji moći osvojiti druženje sa muzičarima u backstageu, izlazak na binu ili večeru sa omiljenim bendom.

I ove godine glavni sponzor i pouzdan partner “Sarajevo Beer Festivala” je haloo mobilna mreža.

Sutra počinje prodaja ograničenog broja Early Bird ulaznica po jedinstvenoj cijeni od 7 KM jednodnevna i 15 KM trodnevna. Ulaznice se mogu kupiti putem portala Kupikartu.ba, na biletarnici BKC-a i platou Skenderija. Kao i prethodnih godina ulaz do 18 sati je slobodan.

izvor: klix.ba foto: Adnan Lingo

You may also like
Novi album “Deep Purple”: Misteriozni naslov i novi gitarista
RAGE AGAINST THE MACHINE u Zagrebu
CHARNA i EHO RADAR u subotu u Prijedoru!
U pokretu sa Davidom Jojićem večeras na RTRS-u
);