Home > Muzika > Počinje prijedorski “ŠA fest”

Počinje prijedorski “ŠA fest”

Ovogodišnje ljeto u Prijedoru obilježiće “ŠA fest” od 27. Do 30. jula, kada će biti održani koncerti i Ramba Amadeusa, Konstrakte i Hladnog piva, ali i mnogo ostalih sadržaja koji će ovaj grad postaviti visoko na festivalskoj mapi Balkana.

Ove godine festivalska dešavanja će, osim dobro poznate “ŠA ulice” 27. I 28. Jula, imati još mnogo novih i atraktivnih sadržaja na više lokacija u Starom gradu u Prijedoru.

Kompletan prostor Starog grada, od Ljetne bašte do Sane, 24 časa nudiće sadržaje za sve ukuse i sve generacije.

Prvi put u Prijedoru, uporedo sa svirkom u Ljetnoj bašti na Saund garden stejdžu, gdje će nastupiti Rambo Amadeus, Elemental, Goran Bare i Majke, Sanšajn, Sajsi MC, E-play, Konstrakta, Hladno pivo, Prti Bee Gee i Drumbuty, te lokalni bend Eho radar, ljubitelje elektronske muzike očekuju nastupi svjetski poznatih di džejeva u Elektro park zoni festivala koji će publiku zabavljati do ranih jutarnjih sati. Takođe, nemojte propustiti ni “Anti-stres” zonu sa sjajnim sadržajima.

Uživati ćete u promocijama knjiga Dr.Frica i Mirele Priselac Remi, radionici Ramba Amadeua kao i u ostalim zanimljivim sadržajima.

Posebno važna vijest za sve one koji će putovati ove godine na festival je postojanje već čuvenog “ŠA
voza” koji će prevoziti ljude o Novog Grada do Doboja i to potpuno besplatno, važno je da pokažete na
biletarnici kartu za festival i da preuzmete svoju kartu za voz (red vožnje možete pronaći na sajtu ŠA
festa). Za kraj želim da napomenem da je “ŠA fest” memorijalni festival posvećen prijedorskom umjetniku i muzičaru Daliboru Popoviću Mikši.

Prihod od festivala usmjerava se u istoimenu fondaciju koja podržava talentovane umjetnike i njihov autorski rad. Ostaje vam još da se već danas uputite u Prijedor i uživate u ovom sjajnom festivalu.

You may also like
ODRŽANO PRVO VEČE ŠA FESTA
Bechar5 iz Prijedora predstavili singl “Donji Dio Neba” (VIDEO)
Gitarski rifovi i deveta umjetnost obilježili drugo festivalsko veče „Nektar Garden Festa“
Sve je spremno za početak Nektar Garden Festa
);