Home > Muzika > P!NK: predivna trauma i smrtonosni seksipil

P!NK: predivna trauma i smrtonosni seksipil

Slavna pjevačica Pink sinoć je nastupila u Beču u sklopu svoje “Beautiful trauma” turneje na prepunom Ernst Happel stadionu.

Nevjerovatna, seksipilna, zabavna, nepredvidiva jednom riječju prespremna Pink oduševila je publiku čim se pojavila na bini. Ovacije i aplauzi dolaze sa svih strana a ona koncert počinje sa “Get the party started” i već uz tu pjesmu znali ste da prisustvujete jednom školskom primjeru pop spektakla.

Binu sa njom dijeli bend i plesači, koji su neizostavan i nevjerovatan dio njenih koncerata. Takođe, njene akrobatske tačke, jednog trenutka na bini, u drugom u vazduhu izvodi piruete i pjeva. Prebacuje se sa jednog kraja stadiona na drugi tokom izvođenja “Can we pretend” na opšte oduševljenje svih prisutnih.

Poznata po sjajnoj interakciji sa publikom, našla je vremena da “proćaska” sa obožavaocima iz prvih redova, te je tako i dobila tortu od obožavaoca koji je već 10 put gleda, zatim jedan od fanova je izvrstan crtač te ju je oduševio portretom nje i njene djece koji je potpisala, a i poklonio joj njen portret.

Hitovi poput “Just like Pill”, “Husttle”, “Funhouse”, “What about us”, “Try”, “Blow me”, “Beautiful trauma” oduševili su publiku i pjevali su sa njom u glas. Počastila nas je i sa akustičnim obradama Sindi Lauper “Time after time” i Bišopa Brigsa “River”, a od nas se oprostila kao prava pop diva, bend u mraku a ona na bini pod reflektorom izvodi “So what”.

Na kraju joj se na bini pridružila kćerka te se uz osmjeh i lijepe želje oprostila se od nas.

Zoran MATIĆ

You may also like
Antievrovizija Mortal Kombata 18. maja na Beogradskom sajmu…
Rok Simfonija rasplesala Banjalučane! (FOTO)
Novim singlom ‘Nitko osim nas’ Vatra poziva na
“Živjeti slobodno”: “Letu štuke” 11. maja u Klubu studenata Banjaluka
);