Home > Muzika > “Placebo” najavljuje muzički spektakl u ŠRC Šalata

“Placebo” najavljuje muzički spektakl u ŠRC Šalata

Engleski alt-rok velikani “Placebo” vraćaju se u Zagreb i to na omiljenu gradsku pozornicu ŠRC Šalata u srijedu 15. jula ove godine.

Nakon gotovo dvogodišnje pauze od koncertnih aktivnosti, tokom koje su u studiju radili na novim pjesmama, “Placebo” će se ovog ljeta vratiti na velike pozornice svjetskih festivala. Upravo će Zagreb biti jedna od stanica koja će među prvima čuti kako one zvuče, a bend će fanove na Šalati podsjetiti i na prebogat katalog hitova iz cijele karijere.

Poznati po androgenom imidžu frontmena Brajana Molka, glam-roku i sirovim pank gitarama, Placebo je za dvije decenije postao jedan od napoznatijih rok bendova današnjice sa preko 12 miliona prodanih primjeraka albuma širom svijeta.

Od istoimenog debi albuma koji je promijenio britansku muziku, djelovao kao balans Britpopu i inspirisao mnoge bendove, “Placebo” je ušao u istoriju sa pet albuma koji su završili na ljestvicama deset najboljih u UK-u, sarađivali su s izvođačima kao što su Dejvid Bouvi, Robert Smit i Majkl Stajp i imaju mjesto na vrhu britanske scene.

Četiri godine nakon sjajnog nastupa u dvorani Dražena Petrovića kada su potvrdili zašto uživaju legendarni status, “Placebo” se vraća u Zagreb.

Ulaznice u prodaju kreću u četvrtak 27. februara po cijeni od 220 kn. Od 1. aprila cijena će biti 240 kn, dok će na dan koncerta ulaznice koštati 260 kn. Službena prodajna mjesta su “Dirty Old Shop” (Tratinska 18), “Rockmark” (Berislavićeva 13), “Aquarius CD Shop” (Varšavska 13), “Dallas music shop” u Rijeci, sva prodajna mjesta Eventima i online www.eventim.hr.

You may also like
RAGE AGAINST THE MACHINE u Zagrebu
Dream Theater dolazi u Zagreb
Gojira dolazi u Tvornicu Kulture u Zagrebu
“Iron Maiden” najavili svoj povratak u Zagreb
);