Home > Muzika > Performans “Spavanjem protiv klimatskih promjena” kao uvod u koncert grupe “Let3”

Performans “Spavanjem protiv klimatskih promjena” kao uvod u koncert grupe “Let3”

Grupa “Let3” izvešće u subotu 5. oktobra u “Tvornici kulture” u Zagrebu performans “Spavanjem protiv klimatskih promjena” kao uvod u njihov cjelovečernji koncert.

Globalna zabrinutost zbog uništavanja ozonskog omotača primorala je grupu “Let3” na djelovanje u obliku njihovog prvog ekološkog performansa. “Spavanjem protiv klimatskih promjena” predstaviće neke lične stavove članova grupe vezanih uz aktuelnu problematiku čije posljedice ćemo osjećati i mi, ali i generacije koj dolaze.

“Naravno, planiramo taj performans. Ko spava ne zagađuje. Puno spavamja manje zagađenja. Kad se probudite čitajte erotske romane i drkajte, ne jebite se, štedite sobstvenu energiju, gutajte vlastite izlučevine”, poručili su članovi benda u svom stilu.

Performans će započeti tačno u 21 čas, a bitno je da što je moguće veći broj posjetioca do tada stigne u “Tvornicu kulture”. Vrata kluba u Šubićevoj otvoriće se u 20 časova.

Na pitanje našeg novinara, da li na ovaj način bend može mnogo više uticati na javnost od trenutno aktuelne tinejdžerke Grete koja se obratila Ujedinjenim nacijama, članovi benda su napisali da tinejdžeri ne mogu mnogo učiniti.

“Tinejderi nemaju pojma o drkanju”, rekli su iz benda “Let3”.

Performans “Spavanjem protiv klimatskih promjena” biće ujedno i uvod u njihov koncert čija set lista će sadržavati dosta pjesama koje bend već dugo nije izvodio, a dolaze iz svih faza više od tri decenije duge karijere.

Koncert “Leta3” dio je više mjesečne proslave 20 godina “Tvornice kulture” koja će biti obilježena s 20 koncerata domaćih i stranih izvođača.

Za kraj razgovora članovi benda su poručili publici koja namjerava doći na koncert da ih očekuje nastup za pamćenje.

“Neka nas sve zajedno čuva dragi bog; otac, sin i duh sveti; amen”, rekli su iz grupe “Let3”

Ulaznice za njihov nastup u “Tvornici kulture” u pretprodaji iznose 70 kn, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 90 kn.

Podsjećamo vas da je ovaj bend nedavno snimio epizodu “Jesam/Nisam” sa našim partnerima iz ovog serijala, a ovu epizodu možete pogledati na linku ispod…

You may also like
Antievrovizija Mortal Kombata 18. maja na Beogradskom sajmu…
Rok Simfonija rasplesala Banjalučane! (FOTO)
Novim singlom ‘Nitko osim nas’ Vatra poziva na
“Živjeti slobodno”: “Letu štuke” 11. maja u Klubu studenata Banjaluka
);