Home > Muzika > “Parni valjak” stiže u Banjaluku: Runda 44 u Sportskoj dvorani Borik

“Parni valjak” stiže u Banjaluku: Runda 44 u Sportskoj dvorani Borik

Legenradni sastav “Parni valjak” najavio je svoj koncert u Banjaluci koji će se održati u Sportskoj dvorani Borik 29. novembra. Bend će nastupiti povodom turneje “Runda 44” kojom kojom rok legende proslavljaju 44 godine od osnivanja.

Naslov turneje “Runda 44” proizašao je iz stiha pjesme “Kad nemaš kud”, s novog albuma “Ne znam koja runda, al’ još uvijek stojim”, te predstavlja omaž bogatoj muzičkoj istoriji i pjesmama koje publika i danas prepoznaje.

“Naziv “Runda 44″ je izraz iz sportskog žargona za našu 44. godinu i upornu borbu na sceni”, izjavili su članovi grupe.

Organizator koncerta je agencija “Star Travel & Much More”, koja je jedna od vodećih agencija za organizovanje korporativnih događaja, koncerata i festivala u regionu.

Koncert u sklopu turneje “Runda 44” je izuzetno tehnički zahtijevan projekat, na visokom produkcijskom nivou, te članovi benda i tehnička ekipa najavljuju da će banjolučkoj publici osigurati najbolju zabavu.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti u prostorijama “Star Travela”, ulica Jevrejska 6, na prvom spratu, na platou ispred Robne kuće Boska, te putem online sistema kupikartu.ba.

You may also like
Prateći program drugog po redu Nektar Garden Fest-a: Izložba strip radova!
Večeras koncert Zlatana Stipišića Gibonnija na banjalučkoj tvrđavi Kastel
Sve je spremno za večerašnji koncert Dubioza kolektiv u Banjaluci
LET 3 za EHO: “Publika nas gura naprijed, a što se tiče srama, takvih trenutaka se ne sjećamo”
);